O to, aby vaše veselka vypadala jako z pohádky, se s grácií postarají Královské svatby

Místo obřadu a hostiny si můžete vyzdobit sami, nebo se spolehnout na odborníky. Výhodou druhé možnosti je, že profesionálové mají už své zkušenosti, vědí, co k sobě ladí, mají bohaté zásoby dekorací a co nemají, to dokážou rychle sehnat. A hlavně, umí všechny ty drobnosti nápaditě sestavit a naaranžovat do dokonalého výsledku. Jako princezna se budete cítit v péči „zdobící agentury“ Královské svatby.

Jsou páry, které výzdobu neřeší. Ale jiné nevěsty (no ano, všechny ty serepetičky a drobnůstky bývají doménou spíše nás, žen) naopak touží mít vše krásné, ladné a vyzdobené k dokonalosti. Taky kdy jindy, než v tento velký den. Konečně se můžete odvázat a mít všechny ty vlající voály, vonící květiny a roztomilé košíky s plátky růží.

Proč mít sladěnou výzdobu?

  • vypadá to dobře na fotkách a videu – a když si chcete připomenout váš den, sáhnete právě po nich
  • soulad a harmonie prostředí vyvolá soulad a harmonii mezi lidmi – a to většinou na svatbě chceme
  • styl výzdoby může určit styl oslavy – pro bujarou veselici zvolíte dynamické a veselé dekorace, pro romantiku se inspirujete třeba ve Francii, milovníci přírody budou spokojení v rustikálním prostředí…
  • jednou jste ve středu všeho dění, tak mluvte do všeho, vtiskněte svůj vkus celému dni
  • a hlavně si to vyšperkujte tak, abyste se v tom dobře cítila vy a váš ženich

A když dekorovat, tak sami nebo s dopomocí? Pokud vás to baví a máte čas, klidně se inspirujte, nakupujte, zdobte. Máte-li šikovné ruce, můžete výzdobu i sami tvořit, internet, hlavně pak Pinterest a Youtube, přetéká podrobnými návody krok za krokem. Pro inspiraci koukněte třeba i tady na Svatební blog, kde různé možnosti, styly a trendy průběžně mapujeme.

No, a jestli se chcete spíš věnovat jiným aktivitám nebo jen klidně po večerech sedět s vaším snoubencem u sklenky vína a těšit se, až si řeknete ano, svěřte se do rukou odborné agentury.

Nechte si udělat královskou výzdobu

Agentura Královské svatby má kancelář v Olomouci, je tedy ideální pro ty, kteří se chtějí vzít v oblasti střední Moravy. Krásné hrady Šternberk nebo Bouzov i romantické přírodní scenerie Hané a podhůří Jeseníků nabízejí kouzelné možnosti, jak si s patřičnou výzdobou vytvořit dokonalou kulisu vašeho štěstí.

Agentura nabízí:

  • výzobu místa pro obřad – dokáží připravit odpovídající prostor kdekoliv
  • prostření svatební tabule – přesně podle vašeho přání, nebo, pokud zatím nevíte, ve spolupráci s vámi styl navrhnou a zrealizují
  • výzdobu místa oslavy nejrůznějšími drobnostmi, jako jsou vítací a informační cedule, květinová aranžmá, praktické nezbytnosti a dekorace pro tu pravou atmosféru
  • sweet bary (včetně svatebního dortu), drink bary, pánské koutky, relaxační koutky
  • v nabídce mají i vlastnoručně vyráběné podvazky

Co nás potěšilo, je skutečná rozmanitost svatebních konceptů. Stává se, že lidé sklouznou k tomu, co jim jde nejlépe nebo co se jim nejvíce líbí, a pak je vše v jednom stylu. To ale u Královských svateb nehrozí. Umí uspořádat veselku ve stylu vintage, boho i venkova, nebojí se obřadu v lese, ale stejně snadno zvládnou elegantní zámeckou nebo prvorepublikovou událost.

Realizace této agentury tedy nejsou podle jednoho vzoru, ale pokud bychom i tak chtěli najít něco, co je pro ně typické, tak se dá říct, že to je čistota, jistá elegance i u ležérnějších stylů a doladění všeho do posledního detailu.

Důležité je naslouchat přáním klienta, a pokud zatím žádná konkrétní přání zatím nemá, spolu s ním vymyslet, co by se mohlo hodit. A právě takto Královské svatby fungují, takže se nemusíte bát, když se nedokážete rozhodnout nebo prostě nevíte, jak z místa. Podle nevěst, které už jejich služeb využily, můžete očekávat nadšení a osobní přístup, s kterým se vám budou věnovat.

Agentura navíc spolupracuje se svatební organizátorkou Janou Kubáčovou, která po domluvě celý váš den zařídí na klíč a bude ho i v průběhu koordinovat. Takže opravdu, veškeré starosti budete moci hodit za hlavu.

Kontakty a inspirace

Máte-li smysl pro detail a zálibu v designu, absolutně vymazlenou svatbu prostě musíte mít. Kontaktujte Královské svatby, ať se s nimi domluvíte. A ozvěte se jim včas. Nehrají na množství klientů, naopak, na každého chtějí mít dostatek prostoru, aby se mu mohli věnovat s potřebnou péčí. Tak ať na vás ještě zbude místo…

  • Adresa kanceláře pro schůzky: Svatební centrum CAXA, Olomoucká 67, Velký Týnec-Vsisko
  • Mobil: +420 776 892 103 (majitelka Marcela Pešatová Králová)
  • Email: marcela@kralovskesvatby.cz

Spoustu inspirace před schůzkou načerpáte na Facebooku a Instagramu. No a nebo tady na konci článku:

Zdroj: Kralovskesvatby.cz

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close