Chcete, abyste si svatební den užili nejen vy, ale i svědci, přátelé a rodina? Řekněte své ano bez starostí, se svatební agenturou SimplyYes!

Svatbu si můžete zařídit sami. O organizační věci se jistě rádi postarají svědci, družičky nebo členové rodiny. Jenže, užijete si to naplno a bez stresu? A co ti, kteří vám budou se svatbou pomáhat a v den D budou mít na starosti spoustu věcí? Sladit ve svatební den všechno tak, aby to ladilo a klapalo, je náročný úkol. Pokud nejste adrenalinový typ, oceníte možnost přenechat to profesionálům, kteří se postarají, abyste si vy i vaši hosté užili svatbu bez starostí. Patří mezi ně svatební agentura SimplyYes, kerou jsme poprosili, aby se vám představila.

Jsme svatební agentura SimplyYes se sídlem v Ostravě. Nejčastěji svatby koordinujeme či organizujeme v Moravskoslezském kraji a po celé Moravě. Nemáme ale problém připravit pro vás svatbu kdekoliv po celé České republice! Pojďme si říct společně ano!

V rámci organizování a koordinování svateb necílíme na kvantitu, ale na kvalitu. Je pro nás zásadní a velice důležitá osobní schůzka se snoubenci, kde pečlivě nasloucháme jejich požadavkům a přáním. Na základě toho pak vytváříme koncept svatby, který se snoubenci ladíme dle jejich představ. Našim cílem je, aby si novomanželé společně se svými hosty svatbu užili a veškeré starosti a stres nechali na nás!

Kdy nejčastěji klienti osloví naši svatební agenturu?

  • Nemají čas na neustálou komunikaci s dodavateli a řešení detailů
  • Chtějí si svůj den i přípravy užít a být opravdu bez stresu
  • Nechtějí, aby v průběhu plánování na něco zapomněli
  • Chtějí, aby si svědci, družičky, rodina i ostatní svatebčané svatbu užili a nemuseli nic organizovat
  • Nemají skoro žádné tušení o tom, co všechno musí zařídit
  • Přejí si, aby se hosté na svatbě cítili příjemně
  • Chtějí mít svatbu naplánovanou do posledního detailu
  • Přáli by si na svatbě něco extra, nechtějí „klasiku“
  • Nepřejí si poslední dva týdny před svatbou řešit neustále dolaďování finálních detailů s dodavateli
  • Žijí v zahraničí a nemají čas ani prostor objíždět potřebná místa a setkat se s dodavateli
  • Chtějí v den svatby mít vedle sebe neutrálního člověka, na kterého se mohou spolehnout
  • Chtějí zabránit zbytečným hádkám mezi sebou či rodinou

Zkrátka chtějí, aby jejich den D byl nezapomenutelný a užili si ho bez starostí všichni přítomní!

Co nabízíme?

  • Svatební poradenství: Pokud svatbu už plánujete a nevíte si rady jen s určitou částí svatby, svatební poradenství je volba pro vás! Pomůžeme vám individuáně naplánovat vámi vybranou část svatby. Pomáháme například s tvorbou svatebního programu, volbou svatebního místa a umíme doporučit profesionální dodavatele z našeho ověřeného portfolia.
  • Svatební koordinaci: Máte už svatbu naplánovanou, ale hledáte jen člověka, který se postará o to, aby váš den klapl a všechno šlapalo jako po másle? Volba svatební koordinace je tak pro vás jako dělaná! Máme výběr hned z několika možností: koordinace obřadu, částečná koordinace či koordinace svatebního dne.
  • Svatba bez starostí (od A do Z): Nemáte čas na plánování? Chcete si přípravy užít? Žijete v zahraničí, ale svatbu plánujete v Česku? Nechejte to na nás! Řeknete si tak své ano bez starostí! Naplánujeme vám svatbu od A do Z. V praxi to znamená, že vám pomůžeme s čímkoliv, a to od výběru svatebních šatů, až po zajištění rozvozu svatebních koláčů a mnoho dalšího. Snoubenci v tomto případě řeknou své představy, priority, požadavky a předpokládaný rozpočet. Na základě těchto informací my sestavíme projekt z ověřených a samozřejmě i volných dodavatelů a vy si jen vyberete. Nezapomínejte ale na to, že VY, snoubenci, jste ti, kteří musí mít definitivní slovo.
  • Dekorace: Zajistíme vám výzdobu obřadního místa, svatební tabule a také místa hostiny. Zkrátka, dle vaší představy vám vyzdobíme kompletní svatbu. K dispozici máme nejrůznější dekorace sweet baru, slovobrány, vítací tabule a mnoho dalších potřebných drobností. Zařídíme vám i dámský či pánský koutek a postaráme si o fotokoutek dle vašich představ.

Většina z klientů má jasnou představu o svém svatebním dnu. A ti, co ji nemají, tak naopak moc dobře vědí, čemu se chtějí na svatbě vyhnout. Jsou si vědomi, že svatební agentura či svatební koordinátorka jim ušetří nejen peníze, ale hlavně čas a spoustu stresu. Jsme od toho, abychom vykomunikovali pro vás ty nejlepší podmínky a vytvořili váš den nezapomenutelným.

Kolik taková služba stojí?

O čem ale snoubenci nemají představu, jsou finanční náklady za agenturu či koordinátorku. Spousta agentur nemá zveřejněné ceníky a vše mají na dotaz. Je to hlavně z toho důvodu, že opravdu každý pár má jiné požadavky a délka plánování svatby se dost liší. Proto je finální částka individuální. Vzhledem k tomu, že se dotazy typu „Kolik by to stálo?“ často opakovaly, zveřejnili jsme na našem webu orientační ceny „od“. To znamená, že cena může jít níž i výš.

Orientační ceny:

  • Za svatební poradenství si účtujeme 300 Kč za hodinu.
  • Koordinace se liší na základě vybraného balíčku – koordinace obřadu se pohybuje od 3 tisíc korun, částečná koordinace pak od 6 tisíc a za celý svatební den si účtujeme od 10 tisíc korun.
  • Nejnákladnější položkou je svatba bez starostí (od A do Z), kdy s vámi svatbu plánujeme téměř od samého začátku (od prvního kontaktu či zasnoubení) až po samotný svatební den. Tady se cena orientuje okolo 30 tisíc.

Spojte se s námi!

Pokud jste čerstvě zasnoubená nebo naopak už máte všechno naplánované a svatbu máte těsně před sebou, neváhejte a napište nám. Rády se s vámi sejdeme osobně na dobré kávě a probereme vaše svatební sny a představy. První schůzka je nezávazná a zcela zdarma.

  • Míša Nedomová, majitelka agentury
  • Telefon: +420 733 141 030
  • Email: misa@simplyyes.cz

Budeme rády, když zavítáte i na naše sociální sítě či web. Postupně tam přidáváme i tipy pro nevěsty i ženichy.

 

 

Zdroj fotografií a text: Michaela Nedomová, simplyyes.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close