Party zrcadlo je ještě vymazlenější fotokoutek, který vaše svatební hosty zaručeně nadchne

Přemýšlíte, jak byste mohli pojmout na své svatbě fotokoutek, abyste se odlišili od moře ostatních oslav? Objevili jsme pro vás zajímavý tip – foto zrcadlo. Přináší nové interaktivní funkce a spoustu zábavy pro svatební hosty. Zjistěte s námi, co to všecko umí a kde takové zrcadlo, které fotí, můžete sehnat.

Více či méně dokonalé fotografické koutky se stávají už skoro běžnou součástí větších oslav, ty svatební nevyjímaje. Spojují v sobě dvě výhody: zabaví, případně i seznámí hosty a ještě je z toho zábavná vzpomínka, kterou můžete vzít do ruky. A v dnešní době mobilních fotek, přiznejme si to, je pro někoho taková papírová fotografie vzácností.

Možná si říkáte, že fotokoutek je jako každý jiný a není o čem psát. Ale fotozrcadlo přináší změnu. Je to věcička propracovaná, interaktivní a zaručí, že na fotkách nebudete nikdy vypadat špatně. Prostě proto, že se pořád vidíte a máte tedy svůj vzhled pod kontrolou.

Zrcadlo, zrcadlo, kdo je nejkrásnější?

Fotící zrcadlo nabízí řadu opravdu zajímavých funkcí:

  • atraktivní vzhled samotného fotokoutku
  • během celého focení se vidíte
  • vyfotí vás od hlavy k patě
  • můžete si navolit pozadí
  • můžete si vybrat animace, smajlíky, popisky, hashtagy
  • na zrcadlo se dá dokonce i prstem kreslit nebo psát
  • snadné ovládání pomocí dotykového displeje

A pak jsou tu už skoro samozřejmosti, které takové koutky obvykle nabízejí: využití typických dekorací a rekvizit, možnost sdílení fotek na sociální sítě a do e-mailu, tisk na papír, úprava fotek pomocí filtrů, většinou k zrcadlu dostanete i vyškolenou obsluhu, dopravu, instalaci atd.

Z praktického soudku

A co to všechno obnáší po praktické stránce? Obvykle očekávejte dopravu, nastavení a obsluhu v rámci ceny objednávky. Postavení tohoto fotokoutku zabere přibližně 60-90 minut, úklid je o něco rychlejší, tento čas se samozřejmě nezapočítává do doby pronájmu. Minimální požadovaný prostor pro samotné zrcadlo bývá cca 1×1 metr, ale počítejte s dalším místem pro rekvizity, tiskárnu, fotostěnu a samozřejmě vaše hosty. Ať se nemusí tísnit na pětníku a mají možnost se do focení pořádně položit. A nutné je také připojení k elektřině.

A ještě se pojďme podívat, kde si zrcadlo můžete v Česku pronajmout.

Party Mirror

Firma nabízí jako specialitu možnost nakalkulovat si cenu individuálně podle toho, jaké služby využijete, nevybafnou tak na vás žádné další platby navíc. Zdarma vám zrcadlo dovezou po Praze, za příplatek pak do Brna, ale po individuální domluvě i jinam. Máte možnost nechat si na míru vytvořit logo a animace. Web najdete zde.

Magické zrcadlo

Firma nabízí možnost volitelného pozadí na zelenou stěnu, samozřejmě také pozadí a rámečky na míru. Vaše fotky můžete sdílet na sociální sítě, dostanete je tiskem i mailem, ale také budou uložené v zaheslované galerii, abyste si je později mohli stáhnout v plné kvalitě. Za cenu 14 000 Kč dostanete 4 hodiny zábavy, dopravu po Praze zdarma, neomezené množství vytištěných fotek, kostýmy a rekvizity a další výhody. Více informací i kontakty mají na webu.

Kouzelné zrcadlo

Můžete si nechat vytisknout 1-8 snímků na jednu fotku a uspořádat projekci fotek hned na místě! Zrcadlo umí zakomponovat okolí, v němž se nacházíte, takže se obejdete bez grafického pozadí, ale pokud chcete, můžete si nechat nějaké navrhnout na míru, nebo si vybrat z galerie už hotových pozadí. Ceny i veškeré služby domlouvají individuálně, pokud máte o jejich služby zájem, zašlete si poptávku. Kontakty najdete zde.

Fotozrcadlo

Navíc nabízí možnost objednat si i svatebního fotografa, pak máte výraznou slevu na zrcadlo. Novomanželé také dostanou fotoalbum ze všech fotek a vše je v galerii pod heslem. Hezké je i pozadí – bílá nafukovací stěna se zabudovanými LED diodami, k tomu samozřejme svatební grafika na míru. Firma sídlí v Olomouci, ceny kalkulují individuálně. Pro více informací mrkněte na stránky.

 

 

Zdroj: partymirror.cz, magickezrcadlo.cz, kouzelnezrcadlo.cz, fotozrcadlo.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close