Zveme vás na Svatební festival do Ostravy a Svatební ochutnávku do Mlýna vodníka Slámy

Svatební festival Ostrava

Leden a únor jsou časem svatebních veletrhů, výstav a festivalů. Dodavatelé, koordinátoři, salony a svatební místa předvádějí novinky pro nadcházející sezónu a návštěvníci mají možnost omrknout nabídku a pořídit celou řadu věcí s předstihem a za výhodné ceny. Příští týden se koná taková akce v Ostravě.

Svatební festival ostrava
Ostravasvatebnifestival.cz

Pokud chystáte veselku, je návštěva svatebního eventu praktickým způsobem, jak si prohlédnout, nebo dokonce vyzkoušet nabídku mnoha svatebních dodavatelů během jednoho dne na jednom místě. Úspora času a financí je zřejmá.

Svatební festival Ostrava – 26.-27. 1. 2024

Svatební festival Ostrava slibuje atraktivní industriální prostředí a možnost prožít si akci s dotekem luxusu. Setkáte se s více než stovkou dodavatelů a v podstatě si zde můžete zařídit celou svatbu za jediný den. V Ostravě se koná už podruhé.

Svatební festival Ostrava
Ostravasvatebnifestival.cz

Moderovat bude Simona Dočkalová z TV Prima, vystoupí modelky a influencerky Dominika Myslivcová, Natálie Kočendová, Hanka Dědková, Ana Marie Mařáková a Nikola Uhlířová.

Kromě celebrit se můžete těšit na módní přehlídky svatebních a společenských kolekcí na rok 2024. A samozřejmě prezentace doplňků, líčení a účesů, svatebních šperků a snubních prstenů, květin a dekorací. Nesmí chybět téma jídla – své služby budou představovat restaurace i cukrárny. A pochopitelně i fotografové a kameramani.

Vrcholem každého dne se stane atraktivní tombola s cenami v celkové hodnotě 150 000 Kč.

Praktické:

  • Akce proběhne v pátek a sobotu 26. a 27. ledna 2024 v prostoru Gong v areálu Dolních Vítkovic. V pátek se brány otvírají v 15:00, v sobotu potom v 10:00.
  • Základní vstupenku teď koupíte za 150 Kč v předprodeji, za 200 Kč na místě a platí na oba dny.
  • VIP vstupenky stojí 450 Kč na den. Získáte za ni navíc welcome drink, dárek, místo k sezení u přehlídkového mola, šatnu zdarma a přednostní vstup.
  • Děti do 10 let jdou zdarma a pro mrňata bude připraven dětský koutek.

Mlýn vodníka Slámy – 2. 3. 2024

Na ostravském festivalu bude i Mlýn vodníka Slámy, oblíbené svatební místo z Háje ve Slezku. Abyste je ale mohli poznat ještě podrobněji, zvou zájemce na Svatební ochutnávku.

Příjemná akce se bude odehrávat v podobě slavnostního rautu, kde budete moci ochutnat svatební nabídku místní kuchyně. Na místě se představí také floristky, cukráři, své služby nabídnou profesionálové v oblasti hudby, fotky a videa.

Svatební ochutnávka Mlýn vodníka Slámy
Uslamy.cz

Praktické:

  • Ochutnávka proběhne v sobotu 2. 3. 2024 v časech 11:00 a 14:30, pokud by bylo mnoho zájemců, přidá se třetí čas v 17:30.
  • Nutná je rezervace e-mailem na adresu marie@uslamy.cz. Při rezervaci uveďte čas, kdy chcete přijít.
  • Cena je 840 Kč na osobu a můžete zaplatit i na místě, v hotovosti nebo kartou.
  • Podrobnosti k ochutnávce včetně možnosti rezervace najdete na Facebooku.

Zdroj úvodní fotografie: Ostravasvatebnifestival.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close