Vynikající káva a nepřehlédnutelný stánek na kole, to je svatební kávový catering od Pappa Coffee

Milovníci kávy, taky se vám už stalo, že skvělý oběd úplně zazdila průměrná, nebo dokonce špatná káva? Na své svatbě se tomu můžete vyhnout, když si zajistíte kávový catering. Lahodnou kávu, která má šmrnc, vám připraví baristé z plzeňské kavárny Pappa Coffee.

Kvalitní a dobře připravená káva si v poslední době získává stále víc příznivců. Zabijácký zalévaný „turek“ nebo ultra hořké „presso“ ze zaneseného kávovaru se v určitých kruzích pomalu, ale jistě, stávají historií. Začínáme získávat povědomí o různých příchutích kávy i variantách její přípravy. Pojmy jako ristretto nebo dripper už nejsou pro mnoho lidí velkou neznámou.

O to větší zklamání pak takový fanoušek kávy zažije, když si po vynikajícím obědě ve stylové restauraci objedná kafíčko a přinesou mu nápoj, který nemá s jeho oblíbenou pochoutkou pranic společného. Na své svatbě tomu naštěstí můžete předejít.

Ideální samozřejmě je, když najdete podnik, kde vám chutná nejen jídlo, ale i káva.

Náš tip: Když vybíráte restauraci na svatební oslavu, jistě si na vytipovaném místě nejdříve dáte oběd, abyste věděli, zda vám bude chutnat. Dejte si taky kávu, ať pak nejste nepříjemně překvapeni!

Ne vždy je však možné skloubit dobré jídlo, pěkné prostředí a kvalitní kávu připravenou tak, jak se má. Pak se hodí kávový catering. Ten ostatně využijete i v případě oslavy v místech, jako jsou staré mlýny, stodoly, zahrady nebo třeba u vás na chalupě…

Chcete servírování kávy povznést ještě na jinou úroveň, než jen jako nápoj po obědě? Káva může být součástí zábavného programu a pro tento účel je kávový catering tou pravou volbou. Přípravu kávy vidí hosté na vlastní oči, mohou sledovat skoro až alchymistickou práci baristů a výjimkou není ani možnost domluvit třeba degustace nebo ukázky latte artu.

Proč Pappa Coffee?

Plzeňskou kavárnu a bistro Pappa Coffee  provozují otec a syn Zdeněk a Adam Gajdošovi od roku 2014. Rodinný podnik založili na lásce k dobré kávě a její poctivé přípravě. Zrna pečlivě vybírají s důrazem na kvalitu a následně si je sami praží. Míchají i vlastní kávové směsi. Máte tak záruku, že výchozí surovina je vždy čerstvá.

Věnují se přípravě známých nápojů založených na espressu, stejně jako alternativním metodám, takže si dáte třeba cappuccino, filtrovanou kávu nebo kávu připravenou tradičním způsobem v džezvě. Alternativní postupy jsou pak nejenom cestou k dobrému pití, ale i zajímavou, stále ještě neokoukanou podívanou.

Rádi se pokocháte pěknými obrázky na mléčné pěně? Také ty baristé v Pappa Coffee umí.

Co čekat od kávového cateringu

S kávovým cateringem vám skvělý černý nápoj přijede až pod nos s plným servisem.

Služby Pappa Coffe zahrnují:

  • kompletní technické a personální zajištění akce vy se nemusíte o nic starat
  • profesionální příprava kávy potvrzuje spousta spokojených klientů
  • prezenatce káv a nejběžnějších způsobů jejich přípravy v domácnostech
  • dárkové balíčky
  • použití kelímků podle vašeho přání

Kromě klasického baru si můžete objednat také pojízdný stánek na kole. Tento způsob je naprosto skvělou volbou na stylovou, ležérní svatbu v uvolněném a přírodním, boho či vintage duchu. K vynikající kávě se tak přidává i elegantní a originální způsob podání, který si hosté zaručeně zapamatují. U venkovní svatby snad ani není lepší volba!

 

Kolik zaplatíte

Ceny cateringu Pappa Coffee se odvíjejí od toho, kolik máte hostů. To ovlivní nejen spotřebu kávy, ale také velikost kávovaru a počet baristů, kteří budou vaše hosty obsluhovat.

Cena vždy zahrnuje kromě kávy také kelímky, mléko, cukr a brčka, doprava po Plzni je zdarma. Chcete-li kávu z Pappa Coffee mimo Plzeň, k ceně za nápoje ještě zaplatíte dopravu dle vzdálenosti, 5 Kč/km.

Pokud vás zajímají konkrétní částky:

Do 50 osob (100 nápojů) = 1 kávovar a mlýnek, 1 barista

  • do 6 hodin 4900 Kč / do 12 hodin 5900 Kč

Do 100 osob (220 nápojů) = 1 kávovar a mlýnek, 2 baristi

  •  do 6 hodin 7900 Kč / do 12 hodin 8900 Kč

Do 200 osob (350 nápojů) = 1 větší kávovar a mlýnek, 2 baristi

  • do 6 hodin 11900 Kč / do 12 hodin 12900 Kč + doprava

Při objednání cateringu se skládá záloha ve výši 50 % z ceny, zbytek se doplácí na místě před vypuknutím akce.

Objednávejte včas, alespoň 14 dní předem, abyste měli jistotu, že bude volný termín.

Kontakty

Kavárna: Veleslavínova 8, Plzeň

Telefon: +420 604 103 290

E-mail: pappacoffee@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/pappacoffee.cz

Instagram: www.instagram.com/pappacoffee

Milujete kávu a chcete si ji vychutnat i na své svatbě? Máte v plánu dopřát neotřelý kávový zážitek svým hostům? Vsaďte na kávový bar a buďte si jistí, že chybu rozhodně neuděláte.

Zdroj fotografií: Facebook.com/pappacoffee.cz, Jodonaldsonphotography.com, Unsplash.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close