Elegantní svatební hostina v Balu Kitchen slibuje vynikající kuchyni a skvělý výhled na Prahu

Hledáte stylové místo na svatební oslavu, které by bylo uprostřed Prahy, skvěle dostupné, s dobrým parkováním a nabízelo výborné jídlo, spoustu doplňkových služeb a jedinečné charisma? To vše získáte, pokud si pro svou svatební oslavu vyberete restauraci Balu Kitchen. Jako odborníků na svatby jsme se jich poptali také na to, jak vypadá taková svěží svatební hostina současnosti – od trendy menu až po moderní výzdobu. 

@balu_kitchen

Elegantní restaurace s kouzelným výhledem na Prahu se nachází v administrativním komplexu Krejcárek na Žižkově. Skvělou polohu (10 minut autem od Satroměstské radnice a 15 minut od Trojského zámku – oblíbených lokací pro svatební obřady) a velké parkoviště pro hosty doplňuje nerušený výhled do okolí. A pro snoubence je důležitá také výborná, moderní kuchyně a naprostá vstřícnost personálu ke každému přání.

K atraktivitě přispívá také vyladěný interiér v bílé barvě, který skvěle vynikne na všech svatebních fotkách, nebo stylové bílé piano, na něž může místní pianista tiše preludovat ke svatebnímu obědu. Kromě živých muzikantů zajistí tým restaurace také ozvučení pro vašeho DJ (nebo dokonce domluví vlastního) a ve spolupráci se spřátelenými dodavateli vám umí zařídit prakticky vše, od výzdoby, přes květiny, dopravu, až po svatebního fotografa.

Na další podrobnosti se už ptáme přímo v Balu Kitchen. Zajímá nás, co nabízejí, a jaké trendy v oblasti svatebního jídla se momentálně objevují.

Moderní odlehčená a nápaditá kuchyně

Abychom naše čtenáře hned ze začátku chuťově navnadili…jaké jsou vaše tipy na moderní svatební menu?

Předkrm: Grilované foie gras s křupavým toastem

Polévka: Krémová polévka z topinamburu s restovanou pancettou

Hlavní chod: Norský losos s černou rýží a mladým špenátem

Dezert: Malinová panna cotta

Dají se vypozorovat nějaké trendy, pokud jde o menu, která si u vás rádi snoubenci objednávají? Letí novinky nebo klasika?

V současné době je trendem spíš zajímavé netradiční menu. Také je v oblibě tzv. „rodinné menu“ s předkrmy a saláty, položenými uprostřed stolu.

Dnes má mnoho lidí specifické požadavky na stravování, ať už jsou vegetariáni nebo trpí nějakou alergií, nesnášenlivostí lepku apod. Co byste v takovém případě doporučili?

V tomto případě bychom doporučili svatebčanům nezapomenout nás upozornit dopředu na pozvané hosty, kterým je nutné připravit odlišné chody. Rádi vyjdeme vstříc veškerým individuálním požadavkům.

Vkusná výzdoba a široká nabídka svatebních služeb

Jaký je váš tip, pokud jde o moderní výzdobu svatební tabule?

Naši svatebčané mají hodně rádi svatební tabule s decentní ozdobou, sladěnou se svatbou jako takovou. Nejčastěji zahrnuje květinovou výzdobu, svíčky, barevné nebo bílé ubrousky pro hosty, ozdobené saténovou stuhou, a taky bílé dlouhé saténové potahy na židle s mašlí. Nechybí ani drobné dekorace jako jmenovky a například individuální menu pro hosty se svatebním logem, pokud je k dispozici.

Nabízíte nejen svatební menu dle přání novomanželů a výzdobu sálu, ale i další služby a svatební zábavu. Jaké?

Nabízíme taky transfer pro hosty nebo novomanžele, a to minibusy nebo luxusními automobily, tj. Mercedes S-class, Maserati, Mercedes GLE. Dále můžeme nabídnout služby našich partnerů, se kterými dlouhodobě spolupracujeme. Jsou to fotografové, floristé a dekoratéři, kameramani, cukráři, moderátoři, DJ a mnoho dalších. Dá se říct, že v případě zájmu svatebčanů umíme vypomoci kompletně s celou organizací svatební akce u nás.

Mohou se u vás novomanželé a hosté i ubytovat? Jaká je kapacita?

Ano, u nás se dá i ubytovat. V současné době máme k dispozici dva apartmány s celkovou kapacitou 5-6 hostů.

Pružnost a nádherný výhled

Co považujete za to nejlepší na vaší restauraci? Proč byste si ji sami jako snoubenci pro svou svatbu zvolili?

V první řádě je to individuální přístup ke každému našemu hostu. Snažíme se vyhovět většině požadavkům snoubenců, ať už se jedná o sestavení menu nebo dalších služby. Umíme se přizpůsobit a náš zkušený kuchařský tým nemá problém odstoupit od standardní nabídky menu a připravit něco úplně nového, nebo to, co obvykle nevaříme.

Dále jsou to samozřejmě samotné prosvětlené prostory naší restaurace s výhledem na Prahu v klidné části města.  Naše prostory v bílé barvě jsou velmi fotogenické a ladí s jakoukoliv barvou a stylem svatby, což hodně oceňují naše nevěsty.

@vsemogushchina

Co vás na svatbách baví?

Na svatbách nás baví celková atmosféra lásky a svátku v naší restauraci. Jsme rádi, že můžeme být součástí nejkrásnějšího dne našich snoubenců. A pro náš tým je největší odměnou spokojenost hostů a kladná zpětná vazba po oslavě.

Když se snoubenci rozhodnou uspořádat svatbu u vás – kdy nejpozději je vhodné vás oslovit?

Nejlépe je vhodné nás oslovit s předstihem 6 až 3 měsíce dopředu, aby byl poptávaný termín nejspíš volný a abychom mohli zajistit veškeré další požadavky, týkající se například objednávky služeb od našich partnerů. Pokud je termín volný, jsme schopni přijmout rezervace i na poslední chvíli, třeba nejpozději 3 až 2 týdny před termínem svatby.

Kontakty

Vidíte Balu Kitchen jako to pravé místo pro vaši svatbu? Pak je neváhejte kontaktovat a poptat se na volné termíny svateb!

  • Balu Kitchen najdete na adrese: Pod Krejcárkem 975/2, Praha 3, Centrum Krejcárek – vchod D, 6.patro
  • Webovky: www.baluproject.cz
  • E-mail: info@baluproject.cz
  • Telefon: +420 725 755 677

Sledovat novinky můžete také na jejich sociálních sítích: Facebook a Instagram.

Zdroj fotografií: Baluproject.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close