Čím doladit outfit ženicha? Spoustu možností nabízí ručně šité kravaty a motýlky od Bubibubi ties

Ať už máte svatbu v jakémkoliv stylu, ženich bude z valné většiny ladit svůj vzhled pomocí kravaty nebo motýlka. Vzhledem k významu události, jakou svatba je, se hodí sáhnout po kvalitním zpracování i materiálech. Třeba jako nabízejí handmade kravaty a motýlky od Bubibubi ties.

Navzdory trendu neformálních svateb, kdy se ženich obejde bez kravaty a dokonce i saka, styling s kravatou je stále volbou většiny ženichů i dalších svatebčanů. Kdo chce něco neokoukaného, může sáhnout po motýlku. Důvod je prostý. Kravata či motýlek je jednou z možností, jak přizpůsobit oblečení ženicha nevěstě, aby spolu dokonale ladili. Vyberte ji v barvě svatby a nevěstiných doplňků, dolaďte ke svatební kytici a korsáži. Vše pak bude působit sjednoceným a harmonickým dojmem.

Volbou stylu krční ozdoby navíc může ženich dát najevo svou osobnost. Jinak bude vypadat muž v klasickém obleku s decentní kravatou, zcela jinak pán s kravatou výrazně barevnou či dokonce s vázacím motýlkem.

Jakou kravatu si vyberete?

Svatba je tak významná událost, že se hodí kravata slavnostnějšího rázu. Bubibubi ties nabízí velké množství různých stylů, takže si vybere opravdu každý.

Barva

Klasickou volbou je bílá kravata na bílou košili (popř. s jemným vzorkem), odstíny champagne nebo černá kravata či černý motýlek.

Nic nezkazíte s pastelovými barvami. Volit lze kravaty jednobarevné i se vzorkem – klasické káro, kašmírový vzor či proužek nikdy nezklamou. Pěkná je světle modrá nebo růžová, zajímavě bude působit třeba pastelově zelená.

Chcete-li se odlišovat, zkuste něco výraznějšího. Máte bohémskou, lesní nebo neformální veselku? Co takhle velké květy nebo puntíky?

Zajímavým tipem je specialita Bubibubi ties, twin kravaty. Jsou to krásné kousky ušité ze dvou různých látek, jedna lícová, druhá na rubu kravaty. Rubová strana může ležérně vykukovat. Dá se k nim doladit i kapesníček do klopy.

Velmi elegantně pak působí syté barvy – růžová, zelená, červená, žlutá.

Materiál a střih

Na svatbu se pochopitelně velmi hodí kvalitní materiály. Ideálně hedvábí, ale na podzim či v zimě bude skvělá také vlna.

A jaký tvar se právě nosí? Je to buď střední šířka, nebo také slim, tedy tenké kravaty. Ty jsou stále populárnější, hlavně proto, že působí zeštíhlujícím dojmem. Jen pozor, jste-li obrovský hromotluk, pak by příliš tenká kravata mohla působit trochu legračně. Široké kravaty se nenosí, připomínají 70. léta, která teď moc neinspirují. Délka kravaty by měla být po sponu opasku, konec nemá vykukovat z vestičky.

Kravata nebo motýlek?

Připadá vám kravata příliš formální a nudná? Třeba budete motýlkový typ. Motýlek může být barevnější a odvázanější, dáte tak najevo svou svobodomyslnost. Naopak, pokud zvolíte smoking a k němu jednobarevný, decentní motýlek, budete vrcholem elegance.

Zvolte motýlek vázací, má řadu výhod. Především, předvázaný motýlek vypadá sterilně, trochu jako pro číšníka. Naopak vázací motýlek je nedbale elegantní. Protože si tohoto motýlka vážete přímo na svůj krk, lépe sedí, nenaklání se odpředu, má větší objem, takže celkově vypadá lépe a vy se v něm cítíte pohodlněji. A koneckonců, chcete být přece styloví.

Pokud máte obavu, že byste motýlka neuměli uvázat, podívejte se na návod. U Bubibubi ties najdete i rady, jak uvázat kravatu nebo složit kapesníček do saka.

Bubibubi ties nás zaujali nejen tím, že mají velký výběr kravat a motýlků, ale i tím, že je šijí ručně a používají kvalitní materiály. Získáte tak něco exkluzivního, co se právě na svatbu přesně hodí.

Kromě kravat v e-shopu najdete také šle, manžetové knoflíčky, ozdoby do klopy nebo třeba dámské kravaty.

Potřebujete ustrojit malého svatebčana? Také děti tady pořídí, co budou potřebovat: dětského motýlka i kšandy.

TIP: Sestavte si celou ladící sadu. Kravatu či motýlka, k tomu i šle, manžetové knoflíčky a kapesníček do saka. Budete šik a styloví od první do poslední minuty vaší veselky.

TIP: Máte skvělou partu kamarádů? Vyzbrojte je na svou svatbu stejnými motýlky, bude to ten pravý vtipný detail, díky kterému vaše svatba získá šmrnc.

Kontakty

Tak co, zaujaly vás tyto krásné pánské doplňky od Bubibubi ties? Prohlédněte si web a e-shop, Facebook a Instagram, nebo jim zavolejte (+420 731 470 234) či napište (info@bubibubities.cz) a nechte si poradit, jakou kombinaci výrobků vybrat právě pro váš styl svatby a pro vaši osobnost.

Jste-li raději, když si můžete zboží na vlastní oči prohlédnout, navštivte některou z kamenných prodejen, kde výrobky této značky prodávají. Stačí vám e-shop? Pak vás bude zajímat, že platit lze kartou, rychlým převodem přes GoPay nebo převodem na účet, zasílají na Zásilkovnu nebo přepravní službou, objednat si můžete i do dalších zemí.

 

Zdroj fotografií: Bubibubities.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close