Ještě stále nevíte, jak by mohl váš ženich v den D vypadat? Nechte si udělat vizualizaci jeho outfitu

Tak a je to tady, čeká vás váš velký den. Den, na který budete vzpomínat s láskou v srdci a slzou radosti v oku. S tímto dnem, který lze považovat za začátek něčeho nového, pevného a jistě i krásného, se však pojí i spousta příprav. Příprav, které vám mohou trvat i několik měsíců. Neponechávejte nic na náhodě a jednejte s předstihem. V případě obleku pro ženicha můžete začít například u návrhu jeho outfitu.

Jste právě uprostřed svatebních příprav a právě teď nastal ten čas, kdy řešíte, co si se svým partnerem oblečete na svatbu? V případě nevěsty je jasné, že výběr vhodných svatebních šatů nebude ničím jednoduchým. To však nemusí být ani výběr obleku pro ženicha, proto doporučujeme nic nepodcenit. Pokud ještě stále nevíte, jak by mohl váš ženich vypadat, máme pro vás tip!

Nechte si navrhnout outfit pro ženicha od profesionála

Na e-shopu Moniky Černé, jejíž firma se specializuje na šití kvalitní mužské módy na míru, se nyní můžete setkat s jedinečnou nabídkou na grafický návrh svatebního outfitu na míru pro vašeho partnera. Tento grafický návrh bude vytvořen dle vašich preferencí tak, abyste si mohli udělat jasnou představu o tom, jak by mohl jeho svatební outfit vypadat. V programu lze vytvořit kompletní návrh outfitu od košile přes kalhoty se sakem, nechybí však ani možnost návrhu doplňků.

I takto může vypadat svatební outfit vašeho partnera.

Co s nákupem získáte?

Součástí této vizualizace, jejíž doba dodání je do dvou dnů, je také online konzultace se stylistou, který vám poradí, jaký svatební outfit je ten pravý právě pro vás. Navíc získáte slevu na případné ušití totožného outfitu – nemluvě o časovém zvýhodnění, kdy se běžná dodací doba zkracuje na 2-3 týdny. Všechno oblečení je šité na míru, proto vám padne jako ulité.

A poslední tip na závěr? Se zadáním kódu SVATBABLOG při vyplnění objednávky vám bude z nákupu odečtena částka 1000 Kč, díky čemuž můžete získat krásnou vizualizaci téměř za hubičku. V případě zájmu pak můžete stejný voucher pořídit i pro svého tatínka. Sleva platí pro vizualizaci outfitu pro ženicha.

 

Zdroj: Monika Černá

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close