Luxusní bílozlatá svatba přináší kombinaci dokonalosti a bohatsví. Přinášíme tipy, jak na ni

Určení barev je jedním ze základních rozhodnutí, které obvykle činí nevěsta s ženichem ještě předtím, než začnou celou svatbu plánovat. Barevné ladění je důležité i pro výběr místa svatby. Uvažujete-li o kombinaci zlaté a bílé barvy, jste tu na správném místě. Máme pro vás inspiraci, jak tento krásný barevný pár použít pokud možno všude.

@sweethollywood

Význam barev

Sluší se nejprve zmínit význam barev. Pro barvy se člověk obvykle nerozhoduje nahodile. Každá barva má své vibrace i význam. Barva, která se nám líbí nebo ji rádi máme kolem sebe, nám obvykle něco symbolizuje a přináší.

Bíla barva neodmyslitelně ke svatbě patří. Přináší čistotu a nevinnost. Působí jasným a chladivým dojmem. Opticky zvětšuje prostor a vyvolává dojem dokonalosti. Každá skvrnka je na ní hned vidět. Mají ji v oblibě perfekcionisté. Bílá je též spojována s novými začátky a to se ke svatbě opravdu hodí.

Zlatá barva přináší lesk, bohatství a vyvolává pocit hojnosti.  Je spojována s univerzální láskou, láskyplným vyzařováním vyšších sfér, někdy také s velkorysostí a vyrovnaností. Obklopeni zlatou barvou můžete mít pocit zářícího štěstí, bohatství a dosažení cílů.

Ladit svatbu do kombinace bílé a zlaté je velká výzva, kterou vám může pomoci zvládnout vhodně zvolené prostředí pro obřad a hostinu. Historické budovy nebo hotely, obvykle mohou mít interiéry, které tyto barvy kombinují nebo se dají vhodně doplnit.

Určitě se dá hostina pořádat v bílo zlatém prostírání. Firmy, které vám zajistí originální výzdobu, můžete najít v mobilní aplikaci Bride Advisor. Stáhněte si ji zdarma a využijte i její další výhody.

Co všechno může být bílo-zlaté?

Všechno, co si jen budete přát. Šaty a doplňky nevěsty a ženicha. Boty nevěsty a ženicha, případně dalších účastníků svatby. Svatební výzdoba, menu, tiskoviny, zkrátka vše, co se dá ovlivnit. Záleží jen na vašem rozhodnutí a kreativitě.

Svatební kytice přírodní nebo umělá, ale bílo zlatá.

Zlato-bílé šaty pro nevěstu mohou být téměř ve všech střizích, ale klasika může vítězit.

Dorty mohou nejen vypadat honosně, určitě budou i skvěle chutnat.

Elegantní svatební boty v bílo zlatém provedení od světově známých značek.

Tato barevná kombinace je poměrně oblíbená. Podívejte se na několik inspirací, které jsme pro vás připravili.

 

Zdroj fotografií: Pinterest.com, Theknot.com, Instagram.com/sweethollywood

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close