Emerald Wedding: Nechte se okouzlit smaragdovo sametovou inspirací

Smaragdová barva, která bude hitem příští rok, nás naprosto uchvátila. Už jsme se na ni podívali blíž a představili vám i hotel stejného jména. A nadšeni nejsme jen my, proto vám teď chceme zprostředkovat smaragdový editoriál, který vznikl pod taktovkou portálu Svatba ve stodole se zapojením mnoha skvělých dodavatelů.

Celkový koncept měla na starosti dekoratérka Lucie Hauzner ze Zaslíbeni lásce. Zkombinovala zdánlivě neslučitelné prvky do zajímavých kombinací. Výsledek je na první pohled lehce extravagantní, ale přitom harmonicky sladěný. Smaragdová, rudá, zlatá a k tomu přírodní tóny, samet, zdobné prvky, bohatost zeleně na pozadí industriálního prostředí… Přitom ale jednoduchost a čistota a navzdory přísnému vzhledu lokace zasněná něžnost. Ano, i takto může vypadat krásná svatba.

Fotilo se v Brně ve Wedding Parku, který už z našich stránek dobře znáte. Průmyslové prostory jsou v současné době pro svatby velmi žádané. Jejich výhodou je kontrast hrubé funkční architektury se svatební zdobností, zároveň díky své strohosti nestrhávají pozornost od svatebního designu a nijak si s ním ani nekonkurují.

Vše nafotila Sabina Povolná. Má smysl pro kompozici, zaměřuje se na detail, překvapí vás záběry ze zajímavých úhlů. S netradičním svatebním konceptem její přístup báječně ladí.

Květiny dodala Monika Vejmělková, alias TenDen kvítka. Nevěstě připravila bohatou kytici plnou různých druhů květin a několika barev, pochopitelně v souladu se zvoleným tónem prezentace. Kytice působí jako volně svázaná, žádné vyumělkované dokonalé tvary. Prostě přírodní boho styl, který se ke konceptu této inspirace dokonale hodí.

Dekorace zapůjčila firma NFCP Rental Equipment. Židle, stoly, lucerny a svícny, nádobí, křeslo a další předměty svou zdobností kontrastují se strohým prostředím a zároveň vyvolávají dojem nostalgického a nenuceného luxusu.

Chybět nemohla ani tolik populární zdobená brána, která doladila výzdobu do posledního puntíku. Tu zapůjčily Krasobrány.

Nevěsta, ženich a družičky

Pojďme ale k tomu, co každou nevěstu jistě mimořádně zajímá, a tím je styling nevěsty, ženicha a družiček.

Šaty pro nevěstu jsou v uvolněném boho stylu, který se stále těší velké oblibě. Nejsou čistě bílé, ale světle béžové. Mají trendy holá záda a v souladu se vzrůstajícím zájmem o inspiraci módou 20. let minulého století také korálkové zdobení. Nevěsta, která si takové šaty pořídí, bude působit étericky a něžně. Šaty použité na focení pocházejí ze salonu Le Monika.

Družičky oblékli v Družičkování a také se drželi vílího stylu. Šaty odpovídají tomu, co má na sobě nevěsta, ale jsou mnohem méně dekorativní, takže nevěstu nijak neupozaďují. Právě naopak, vedle jejich jednoduchosti ještě více vynikne. Pokud chcete sladit družičky, toto je cesta.

Líčení a účesy obstaraly dámy z Czech Make-up House. K líčení i česání přistoupily komplexně, zajímal je celkový koncept, šaty, prostředí, dekorace atd. Jen tak může vzniknout dokonale fungující celek. Všimněte si, že vlasům je ponechána volnost a svoboda, ladící k uvolněné ležérnosti konceptu.

Ženicha si vzali do parády v Salonu č. 4. Oblek vybírali nejen podle toho, aby se hodil ke konceptu svatby, ale také k ženichovi. Vezměte při promýšlení stylizace vašeho vyvoleného v potaz jeho fyzické předpoklady i povahu. Je to nejen váš den, ale i jeho, tak ať se cítí dobře. Pro focení byl zvolen světlý oblek, který byl v dokonalém souladu s šaty nevěsty.

Bez drobností by to nešlo

A co je ještě nedílnou součástí svatby?

Prsteny – rustikální zlaté kroužky dodala firma 27JEWELRY.

Sladkosti – dort, cupcaky i další dobroty připravila Magdaléna Ševčíková, alias Meg dobroty v barvách modelové svatby – nechyběla temně zelená, vínová, krémová ani růžová. Navíc prý skvěle chutnaly.

Svatební tiskoviny – jmenovky, pozvánky, informační cedulky… Nezbytnosti, bez kterých to není úplné. Ty na focení jsou od Creative Touch. A co je na nich unikátní? Jsou na plexiskle. Díváte se na jeden z nových trendů příští sezóny – originalita v každé oblasti.

Video – od Meraki Production. Jako správný svatební profesionál byl kameraman neviditelný, a přesto natočil krásné záběry.

Jednorázové tetování – ten nejmenší detail, který doladí vše k absolutní dokonalosti! A kromě toho může pobavit hosty při oslavě. O firmě Tetovačky, která se na tuto službu specializuje, jsme vás už také informovali.

Smaragdovo sametový editoriál přinesl hodně a hodně inspirace. Je to hlavně netradiční spojení sytých barev, kontrasty materiálů a stylů a uvolněný, nostalgický tón, který dodává této svatbě šmrnc. Našli jste se v něm také vy?

Dodavatelé

Koncept: Zaslíbení lásce – Lucie Hauzner ; Foto: Sabina Povolná – Fotografka ; Květiny: TenDen kvítka.dekor – Monika Vejmělková ; Tiskoviny: Creative Touch ; Sladké: Meg Dobroty ; Šaty nevěsta: Salon Le Monika ; Šaty družičky: Družičkování ; Šperky: 27JEWELRY ; Video: MerakiProductionCZ ; Tetování: Tetovačky ; Nábytek a doplňky: NFCP Rental Equipment ; Oblek ženich (světlý): Salon č.4 ; MUAH: Czech Make-up HouseSabina Bibi Škodová ; Martina Borecká ; Brány: Krasobrány ; Lokace: Wedding Park Brno

 

Jak by take mho vypadat třeba váš videoshot se můžete podívat i v tomto wedding editoriálu, který natočil Meraki Production:

Zdroj: Svatba ve stodole, foto Sabina Povolná

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close