Těhulky a plus size nevěsty i na vás myslíme! Právě pro vás je zde KrasoChvile.com

Na trhu jsou spousty krásných svatebních šatů, bohužel, nabídka těch plus size nebo pro těhotné ženy, má stále své mezery. Některé ze šatů jsou tvořeny ve větší velikosti, to však nic nemění na tom, že nemusí vypadat nejlépe, pokud jde pouze o větší verzi střihu pro štíhlé. Proto bychom vám chtěli představit Krasochvíle, půjčovnu svatebních šatů, která se specializuje právě na větší šaty, tudíž je i samotný střih a zdobení přizpůsobeno postavám těhotných či plus size nevěst. Kde obchod najdeme a hlavně, jaké šaty v něm najdeme?

Krasochvíle jsou půjčovna svatebních šatů, pro ženy, jimž nevyhovuje běžná konfekční velikost, ale i pro ty, které se chtějí vdávat ještě v těhotenství. Střihy šatů jsou uzpůsobeny tomu, aby na postavě krásně seděly a udělali z vás královnu celé svatby. Vsází hlavně na detaily, které  Za touto půjčovnou stojí tři ženy. Dana, která říká, že záleží na každém detailu vašich šatů. Katy, podle níž vaše postava nehraje při výběru svatebních šatů vůbec žádnou roli a v neposlední řadě Anita, která láká na příjemné posezení s výběrem šatů vašich snů.

Každá zkouška v salonu je zpoplatněna 150 Kč za zkoušení. Díky tomu si můžete být jisté, že se vám bude personál obchodu věnovat naplno. Půjčovnu najdete na Čechově 23, naproti parkovišti Albertu, obchod je z ulice Čechova, ve Šlapanicích u Brna. Do salonu můžete zavolat na telefonní číslo 721 058 136, nebo napsat e-mail na info@krasochvile.com. Dál se můžete podívat na webové stránky půjčovny, ale i na její Instagram nebo Facebook. A nyní se podíváme na to, jaké šaty můžeme v půjčovně najít.


V půjčovně najdeme šaty různých druhů. S dlouhým rukávem i bez něj, obepínající siluetu nevěsty nebo volnější. S krajkou i bez ní, šněrováním, knoflíky, ale i zajímavým řasením. Líbí se nám, že se půjčovna nebojí, hrát si se střihy, ale i délkou šatů nebo kombinací materiálů.


K tomu, aby byly šaty krásné, není potřeba vždy hluboký výstřih. Důkazem jsou právě tyto šaty na fotografii níže, které ačkoliv jsou až ve krku, velká část oděvu je průsvitná krajková. Vypadá to něžně a romanticky zároveň.


Krajkovou část najdeme na rukávech a u ramen, kde je samotná, ale nachází se i na zbytku šatů, zde je ale přichycena na bílých šatech jednoduchého střihu. Šaty se jmenují Berta a jsou v barvě Ivory. Velikost k dostání je 42 – 44 a cena půjčení je 5500 Kč.

 

Zdroj: KrasoChvíle

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close