Svatební bazar i originální šaty na míru. Zajímavé možnosti pro nevěstu i družičky nabízí ateliér Klér

Svatební šaty jsou středem zájmu skoro každé nastávající nevěsty. Zajímavé možnosti nabízí zákaznicím ateliér Klér, který sídlí v Olomouckém kraji. Můžete si tady totiž šaty klasicky půjčit, ale i nechat ušít na míru nebo koupit z bazárku od některé předchozí nevěsty. V nabídce je toho ale mnohem víc.

Za ateliérem stojí návrhářka Klára Kornfeld, které dlouhá léta působila v zahraničních módních domech, aby se nakoenc rozhodla založit si vlastní značku svatební módy klérFeld. Nevěstám nabízí ručně zpracované autorské svatební šaty, které charakterizuje lehkost a vzdušnost, luxusní materiály a pečlivé řemeslné provedení. U mnoha modelů najdete odnímatelné sukně nebo vlečky, takže jsou velice variabilní a pohodlné pro celodenní svatební oslavu. Střihy podtrhují ženský půvab, hravost a svůdnost.

Aktuální kolekce Diósa je inspirována antikou a sluncem. Typické jsou pro ni 3D aplikace, krajka, rozevláté materiály, hravé střihy. Modely charakterizuje rafinovanost a současně jednoduchost – jdete přímo k jádru věci, což ze šatů dělá okouzlující záležitost.

V ateliéru si můžete půjčit šaty z kolekce nebo si je nechat ušít na míru a pak pouze zapůjčit. Výhodou tohoto řešení je, že si šaty nemusíte kupovat za horentní sumy a hned po svatbě řešit, co s nimi, ale současně máte jistotu, že je nemělo už x nevěst před vámi. Ušijí šaty nejen podle vlastního návrhu, který společně přizpůsobíte vašim přáním, ale také podle obrázku.

Šaty pro každou nevěstu

Pokud chcete svatební originál, je třeba si domluvit schůzku a model nechat ušít přímo na tělo. To se týká také návrhů značky klérFeld.

Jestli vám ale stačí šaty dle obrázkové inspirace nebo z existující nabídky salonu a do showroomu to máte daleko, stačí poslat vybraný model z nabídky nebo foto vašeho vysněného kousku, vaše míry a jako zálohu 50 % z ceny šatů. Veškeré detaily budete domlouvat e-mailem. V salonu jsou hodně flexibilní, dají se i nakombinovat různé modely dohromady. Hotové šaty si už můžete vyzvednou osobně v ateliéru, kdy také probíhá jediná finální zkouška, nebo vám je pošlou poštou.

Pokud ale zkoušku vynecháte a šaty budou vyžadovat drobné úpravy, nezoufejte, salon má v Olomouci a v Praze švadlenky, které model doladí.

Šaty budou pro vás hotové za cca 45 dnů, za příplatek i dříve.

Sympatické je, že v případě půjčení šatů vám doplňky půjčí zdarma. Mají velký výběr závojů, kabelek, bot, ale i spodničky, spodní prádlo pod svatební šaty nebo kravaty pro ženicha. A pozor, doplňky, jako třeba závoj, vám také vyrobí na míru, pokud v nabídce nenajdete nic, co by se vám hodilo.

Vedle nevěsty se v salonu obléknou také velké i malé družičky. Pro ty velké vám pak šaty půjčí za 500 Kč, stačí si zde pořídit svatební šaty, abyste tuto cenu mohli uplatnit.

E-shop a bazárek

Kromě klasické půjčovny a salonu, kam musíte osobně, provozuje ateliér Klér také e-shop. Tady jsou k zakoupení luxusní krajky a aplikace na šaty, samotné šaty i veškeré doplňky.

Pro nevěsty, které za originální šaty nechtějí příliš utrácet, je tu pak svatební bazárek. Najdete v něm šaty, boty a další zboží od zákaznic tohoto ateliéru. Znáte tedy původ věcí a máte při nákupu ohledně zboží větší jistotu.

Domluvte si schůzku

Svatební ateliér Klér tedy zajímavě spojuje možnosti běžného e-shopu, originálního oděvního slaonu a klasické svatební půjčovny. Jakou možnost si vyberete, záleží čistě jen na vás.

Pokud budete chtít do showroomu osobně, najdete ho v Krčmani nedaleko Olomouce, návštěvu je nutno si domluvit předem telefonicky. A co je super, zkoušení je v tomto salonu zdarma.

Kontakty:

 

Zdroj: Atelierklerfeld.blogspot.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close