Široká a zajímavá nabídka svatebních a společenských šatů v salonu ŠATY GO HOME

V tomto článku přinášíme tip a inspiraci, jak vyřešit možná největší svatební dilema: Co si vezmu na sebe? Zároveň ho můžete vzít i jako pozvánku k návštěvě svatebního salonu ŠATY GO HOME.

Váháte, jaké šaty si vzít ve svatební den na sebe? Nevíte, zda si je máte nechat ušít a pak je uchovávat pro další generaci, anebo si je raději půjčit?

Metoda obléci a vrátit je dnes dost oblíbená.

  • Z důvodů praktických – málo místa na skladování.
  • Z důvodů finančních – půjčení vyjde levněji než ušit.
  • Z důvodů časových – jít si na jedno místo vyzkoušet velké množství šatů, bot a doplňků je velmi pohodlné a časově méně náročné, než pátrání po ideálním střihu a zkoušení nových šatů.

V blízkosti stanice metra B Českomoravská, sídlí velký pražský salon ŠATY GO HOME, orientovaný na svatební a společenské šaty. Také nabízí svatební dekorace, snubní prsteny a pánské obleky.

Vše si můžete přijít pohodlně prohlédnout, vyzkoušet, nechat upravit a půjčit nebo zakoupit.

K velmi zajímavé službě patří i rozvoz a svoz objednaných šatů zdarma až do domu. Pouze při větší vzdálenosti se platí menší poplatek za kurýrní službu. Jedná se o okolí Zlína a Moravskoslezský kraj.

Do salonu se můžete přijít podívat i bez objednání. Prohlédnout si nabídku a probrat možnosti spolupráce. Samozřejmě je dobré znát datum svatby a šaty si rezervovat co nejdříve, abyste měli jistotu, že ty nejkrásnější šaty budete mít skutečně vy.

Salon vám může pomoci i s výběrem dekorace a tiskem svatebních oznámení a pozvánek. Možná vás překvapí i široká nabídka krásných snubních prstenů. Můžete si vybrat, poradit se, objednat si prsten dle svých představ, anebo si nechat do prstýnků něco vyrýt.

Při zamluvení termínu půjčení šatů se platí záloha, na společenské šaty je to 1 000 Kč na šaty svatební od 3 000 Kč podle ceny modelu. Půjčovné svatebních šatů se začíná od 2 499 Kč a půjčovné společenských šatů od 1 499 Kč.

Mezi svatebními šaty jsou kolekce známých návrhářů jako je španělská značka LA SPOSA, která bude svým pojetím bližší křehkým a romantickým duším.

Také zde najdete eleganci s propracovanými detaily u značky ENZOANI nebo ryzí ženskost v modelech návrháře TARIKA EDIZE.

Základ tvoří španělská značka SAN PATRICK, od společnosti Pronovias Fashion Group, která je známým výrobcem svatebních šatů. Modely charakterizuje kvalita provedení i použitého materiálů a také nápaditý a elegantní střih.

Samy nejlépe víte, že šaty je marné popisovat. Přijďte se podívat a napište nám, jak jste byly spokojené.

Kontakty:

Adresa salonu: ŠATY GO HOME, Ocelářská 21, Praha 9

Telefon: + 420 222 703 416

E-mail: info@satygohome.cz

Facebook: https://www.facebook.com/SatyGoHome/

My zatím máme na salon ŠATY GO HOME jen pozitivní reference. A co vy?

 

Zdroj fotografií: satygohome.cz

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close