Madora – Kvalitní svatební šaty od ryze české značky si zamilujete

O české svatební značce Madora jsme se vám již zmiňovali. A to ve spojitosti s návrhářkou Lay Sedlákovou, která spolu s Madorou vytvořila kolekci originálních svatebních šatů. Nám by ale přišlo škoda, nepředstavit vám i samotnou Madoru a zvláště její svatební šaty, které jsou vhodné pro nevěsty jakékoliv výšky, šířky a jiných proporcí. Co o této značce s dlouholetou tradicí víme? A kde ji najdeme?

Kdo je Madora?

Madora je ryze česká značka specializující se na tvorbu svatebních šatů. Na trhu je již od roku 1992 a za tu dobu navrhla spousty krásných svatebních šatů. Její šaty najdeme nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Rakousku, v Německu nebo Francii. Výhodou této značky tvorba svatebních šatů na míru, přesně podle přání a snů nevěsty. Pro ty nevěsty, kterým šaty na míru připadají zbytečné, je zde připravena široká nabídka šatů v různých velikostech, z nichž si vybere opravdu každá.

Svatební šaty na míru

Madora vychází vstříc i náročnějším nevěstám, jež se nespokojí s ničím z nabídky. „Věříme, že svatební šaty jsou odrazem osobnosti a stylu, proto jsou naše šaty na míru stvořeny právě jen pro Vás. říká Madora. K tomu, aby byla spokojena každá nevěsta, se na svatební šaty využívají kvalitní materiály – jak na samotné šaty, tak i na zdobení, na které je zde kladen velký důraz. Na každých šatech jsou použity i ruční práce, bez nichž by se celá realizace neobešla. Většina šatů na míru stojí cca mezi 10 – 25 tisíci korun.

Svatební šaty a materiály na prodej

Pokud jste méně náročná a chcete si vybrat z nabídky svatebního salonu, určitě budete také spokojena. Svatební šaty značky Madora jsou skladem v mnoha velikostech – nechybí ani šaty pro těhotné nevěsty nebo nevěsty s většími proporcemi. Salon se nachází v Mikulově, kde si je můžete rovnou zakoupit. Kromě šatů zde najdete i bolerka, kabátky, podvazky, závoje nebo jiné doplňky. Kromě toho si zde můžete zakoupit i různé materiály – krajky, šifony, satén, aj.

Kolekce Madory

Na webu Madory můžete najít hned několik kolekcí svatebních šatů a my můžeme potvrdit, že všechny do jedné jsou krásné. O kolekci ve spojitosti s Lay Sedlákovou jsme již psali. Dále jsou na webu kolekce Madora Couture, Madora, Madora Plus a Madora Pregnancy. Kolekce Madora Couture v sobě skrývá nádherné svatební šaty nesoucí názvy po různých světových městech. Kolekce Madora v sobě skrývá velkou škálu šatů různých střihů. Hodně nás těší, že v nabídce nechybí ani kolekce Pregnancy – pro těhotné ženy a kolekce Plus, kde najdeme šaty, padnoucí i ženám s větším poprsím, menším bříškem nebo širokými boky – díky dobře propracovaným střihům šaty skryjí nedostatky a vyzdvihnou do popředí vaše plusy.

Hodnocení od spokojených nevěst

Madora se může pyšnit velkou spoustou pozitivních ohlasů od nevěst. Většina z nich vyzdvihuje kvalitu materiálů, to že jsou šaty pohodlné a zaměstnanci značky milí a ochotní.

Paní, kterou máte na prodejně, je naprosto úžasná, skvěle umí poradit. A šaty které jsem nakonec vybrala, byly shodou okolností hned první, které jsem po příchodu do vašeho salonu uviděla. – Jana

Věděla jsem, že potřebuji zakrýt moje široké boky, velká ramena a ruce, a jestli si můžu vybírat, tak bych nechtěla šaty v čistě bílé barvě, ale nikde takové šaty neexistovaly. Když jsem přišla na první zkoušku do Madory, paní ihned věděla, co mi bude pasovat. – Hana


Kontaktní informace

Svatební salon Madora najdete v Mikulově, na ulici Gagarinova 1240/3. Otevírací doba je od 9 – 14 hodin v době od pondělí do pátku. Madoru najdete na webu, Facebooku a Instagramu. Objednat se do salonu můžete na telefonním čísle 607 703 444.

A nakonec se můžete pokochat několikerými šaty z nabídky salonu.


Zdroj: Madora

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close