Luxusní a nezapomenutelné svatebky, jako pro hvězdu filmového plátna. Právě tak vypadají modely značky Poner

Vybrat svatební šaty není jednoduché. Půjčovny nabízejí leckdy dost podobné modely a najít mezi dostupnými kousky to, co vám bude sedět stylově, velikostně a třeba i odstínem, může být běh na dlouhou trať. Proto stále víc nevěst sahá po možnosti nechat si vytvořit šaty na míru od módního návrháře. Nádherné kousky pořídíte u značky Poner. Pojďte se projít jejich nabídkou.

Výšivky, ruční práce, kvalitní materiály. Tak by se daly v několika slovech popsat modely Poner. Jejich večerní šaty mají v oblibě mnohé celebrity, svatební šaty si tady nechávají šít i zahraniční nevěsty. Na podzim 2018 s úspěchem uspořádali svoji první autorskou přehlídku, kde se na mole vystřídala spousta našich Miss a modelek.

Za úspěšnou značkou stojí sourozenci Nikol a Jakub Ponerovi. Začínali v roce 2015 s vyšívaným spodním prádlem, dnes je jejich portfolio o poznání širší, zato to prádlo už šijí spíš jen nevěstám na zakázku.

Seznam zákazníků mají plný zvučných jmen, jejich šaty se blýskají na červených kobercích tuzemských akcí poměrně často. Pamatujete si modré šaty, ve kterých vyrazila na filmový festival v Karlových Varech Veronika Kopřivová po boku Jaromíra Jágra? A slavíkové šaty pro Charlotte Ellu Gottovou? Tak ty mají na svědomí právě Ponerovi. Ve svatebním modelu se tak budete cítit také jako hvězda.

Ponerovský rukopis je dobře rozpoznatelný. Romantika, ruční práce, výšivky, krajka, zdobení korálky i kamínky, lehce koketní, rozevláté, ale přitom velmi ženské siluety.

Bohaté zdobení najdete na šatech, ale i trikách, čelenkách či košilích.

A dokonce i na botách. Ty dostaly i své jméno – Ponerky. Zimní nevěsta ve vyšívaných kozačkách? Proč by ne? Letní nevěsta v teniskách? V tomto případě nelze mít námitek. Nebo si nechte vyzdobit na zakázku jakékoliv jiné střevíce (ty žluté na fotce dostala Nikol Poner od bratra jako překvapení, ale vyšijí je prý i vám).

Nevěsty jistě ocení perličkami poseté podvazky – v praktickém provedení rovnou i s placatkou, kdyby toho svatebního stresu bylo přece jenom příliš! Podvazek s placatkou stojí 1750 Kč.

Svatební šaty Poner

Pojďme ale už konečně ke svatebním šatům Poner, které nás tady na Svatbením blogu všechny beztak zajímají úplně nejvíc.

Šaty pro nevěsty se drží toho, co této značce přináší úspěch, tedy nápaditého zdobení a lichotivých střihů.

Jste spíš kalhotový typ? Sáhněte po módním overalu.

Můžete vybírat z hotových modelů, nebo si šaty nechat navrhnout na míru. Návrh na šaty vzniká v úzké spolupráci s klientkou, která do toho má podle sourozenců hodně mluvit, aby byla se šaty naprosto ztotožněná. Pak následují tři nebo čtyři zkoušky, kde se vše ladí. Nakonec odcházíte s dokonalým modelem.

Kromě času na zkoušky potřebujete také boty a ideálně prádlo, v nichž se chcete vdávat. A samozřejmě také něco málo v peněžence. Jednodušší šaty vás vyjdou na zhruba 50 tisíc, hodně záleží na množství a druhu zdobení a použitých materiálech. Ale vzhledem k tomu, že zdobení je 100% ruční práce, která si vyžádá spoustu hodin, a navíc si odnášíte originál z prvotřídních látek, to je částka odpovídající.

Šaty si zde můžete ale také půjčit. Ceny záleží na modelu, novější vás vyjde na asi 25 tisíc, ale seženete tady i kousky za částku nižší. Jen se zajít podívat.

Chcete šaty se štítkem Poner, ať už půjčené, z kolekce nebo na míru? Pak se s nimi domluvte co nejdříve, ať na vás ještě mají kapacity. Nejpozději 2-3 měsíce před svatbou byste měla zvednout telefon nebo využít jiný komunikační kanál, a domluvit si schůzku. Tady máte kontakty, ať je nemusíte hledat:

Chcete se zatím jednom kochat? Pak určitě nesmíte minout jejich Facebook nebo Instagram, kde pravidelně sdílejí své aktuální výtvory.

 

Zdroj: Ponerofficial.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close