I družičky se dočkaly! Vyberte si na novém e-shopu Družičkování

Spřízněná duše, důvěrnice a nejlepší kamarádka, ano to vše si představujeme pod pojmem družička. Ačkoliv by družičky neměly být krásnější než nevěsta samotná, i tak by měly být těmi nejkrásnějšími hned za ní.  Na trhu je spousta šatů pro družičky, ale co si budeme nalhávat, spousty z nich je kýčovitá nebo mohou připomínat plesovou róbu, ve které se nebudou cítit nejpříjemněji. Svatební blog pro vás proto našel Družičkování, což je e-shop se šaty a doplňky právě pro družičky.

Idea projektu Druzickovani.cz se zrodila cca před 2 lety a jak jinak než z vlastní zkušenosti se svou vlastní svatbou. „Nikde jsem nemohla sehnat jednoduché šaty pro družičky, tak aby holky nebyly za přeplácanou cukrovou vatu a nevypadaly, že se chystají zahájit plesovou sezónu,“ komentuje sama zakladatelka e-shopu Denisa.

Je pravda, že pokud hledáte něco trendy, jednoduchého, co by vyhovovalo vašemu stylu svatby a zaroveň představě družičky, kdy by při opravdu velkém štěstí sedělo i například do barevného slazení samotné svatby, je v podstatě nemožné. V čem teda tkví know-how tohoto e-shopu?

Již tedy nebude problém splnit přání družičky, vyhovět její postavě, vaší barevné představě, sladit například i více družiček, aniž by musely mít na sobě totožné šaty, popřípadě je samotné družičky mohly využít i v budoucnu k jiným příležitostem.

 

E-shop zahrnuje také podrubriku blog, kde najdete například různé další zajímavosti a trendy, co se družiček a svatby týče.

Samozřejmě velkou roli hraje rozpočet, ovšem za tento servis kvalitní materiál a hlavně ideu splnění jakékoliv představy se ceny na e-shopu pohybují kolem 2 490,00 Kč, což je za nás určitě palec nahoru. Jde o investici do něčeho, co můžete nosit i dlouhou dobu po svatbě. A samozřejmě šaty, za které sklidíte záplavu srdíček #instagramfriendly. Neměli bychom ještě opomenout, že e-shop zahrnuje doplňky a rekvizity.

U každého produktu je popis šatů, ale i fotografie na opravdové postavě, což umí přiblížit pohled na to, jak šaty vypadají „v reálu“. Nechybí ani tabulka velikostí, která každé družičce usnadní hledání toho, co jí sedne. Šaty nejsou vhodné jen pro družičky, ale i jiné svatební hosty, zazáří v nich kdokoliv. Platba je možná jak na dobírku, tak i převodem nebo kartou, tudíž je v tomhle e-shop velmi flexibilní.

Nyní malá inspirace pro ty, kteří ještě váhají 🙂

Zdroj: Družičkování.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close