Horké novinky z kolekcí svatebních šatů pro rok 2019 – bílá elegance pro nevěsty 45+

Vdávat se lze v každém věku. Může to být poprvé nebo i vícekrát. V každém případě, návrháři pamatují i v příští sezóně na ženy, které vstupují do manželství jako zralé bytosti, které vědí co jim sluší. Za normálních okolností, jistě. Ale svatba je zcela výjimečná událost a někdy nevěsta znejistí, a najednou neví, co si vzít na sebe. 

Udělali jsme pro vás sondu do novinek pro příští sezónu a je z čeho vybírat. Dnes se zaměříme na bílé a světlé šaty.

Dříve byla bílá barva vyhrazena jen pro mladé nevěsty a pro první svatby. Lidé více trvali na dodržování pravidel, která byla zřejmě stanovena k tomu, aby všem v obřadní síni, bylo jasné, na jakou svatbu přišli.

Dnes je naštěstí doba uvolněnější a ženy si volí šaty, které jim sluší a cítí se v nich dobře. Být celá v bílém je krásné. Bílou barvu lze výborně kombinovat, jemný odstín rozhodně neuškodí.

Svatba je výjimečná událost, chcete-li se cítit jako řecká bohyně, královna, víla, nebo se vrátit do doby hippies, klidně můžete. S vkusem a elegancí zralé dámy. Šaty navržené pro příští sezonu vám v tom pomohou.

Návrháři volí jednoduché, čisté linie, originální ozdoby, třpytky a flitry a také volánky a řasení. Je tu i patrný návrat retro stylu, zejména u šatů s délkou ke kolenům.

Sukně jsou přiléhavé i nabrané. Dává se přednost zvýraznění ženské postavy. Záleží jen na vás, co budete chtít odhalit.

Velkým hitem budou kostýmy ve všech provedeních a barvách. Návrat na scénu zažívají i kalhoty, to ocení zejména nevěsty, které se v nich cítí pohodlněji než v sukni. Šaty mohou mít rukávy všech délek, nebo naopak krásné zdobné prvky odhalující ramena a otevřená záda.

Můžete volit klasiku, ale i výrazný doplněk jako je třeba velký klobouk. Je to svatba – můžete si skutečně vybrat.

Není třeba nechat se svazovat očekáváními druhých lidí. Buďte svá. Oblek ženicha lze snadno přizpůsobit. Krásná může být tematická svatbu, na kterou můžete zvolit i kostýmy nebo zcela nečekané variace. V tom případě zapojte do hry i pozvané hosty.

Vdávat se lze v každém věku a nevěsta může být vždy tou nejkrásnější a nejelegantněji oblečenou ženou na svatbě.

Barevným šatům, kostýmkům a dalším variacím se budeme věnovat příště.

Vybrali jste si? Pokud ano, neváhejte a vdávejte se v bílé barvě. Sluší každé nevěstě.

 

Zdroj fotografií: jasminebridal.com, pinterest.com, bhldn.com, vowtobechic, unsplash.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close