Co si pro nás připravil Lazaro v nové kolekci svatebních šatů na jaro 2018?

Spletitá kombinace zasněné romantiky, nadčasové elegance a špetka glamour stylu. Přesně takto by se dala popsat práce známého návrháře, který nese jméno Lazaro. A co si připravil pro nevěsty na jaro 2018? Pojďte se podívat s námi!

Lazaro Perez je módní návrhář a designér proslulý zejména svými kolekcemi svatebních šatů. Jeho výtvory jsou kombinací zasněné romantiky, nadčasové elegance se špetkou třpytu. Lazaro je známý pro dokonalou hru s materiály, ruční vyšívání a používání luxusních tkanin, které se lesknou a splývají na postavě.

Lazaro Perez začal svoji kariéru tím, že navrhoval šaty v obchodě s bavlnou, který se nachází v Chicagu. Při studiu získal ocenění Nejlepší nový svatební design. Později se přesunul do New Yorku, kde pracoval jako učeň pro svatební dům Galina-Bouquet. Po svém učení se stal hlavním designérem pro Riccia R. Glasgowa. V roce 1994 Joe Murphy, prezident a generální ředitel společnosti JLM Couture, přivedl Lazara do skupiny JLM, aby zahájil svou kulturní kolekci Lazaro. V roce 2010 byl Lazaro jmenován designérem sbírky kolekce Tara Keely od JLM, která se vyznačuje jednodušším designem a výraznější estetikou.

Nejnovější kolekce svatebních šatů pro jaro 2018 je inspirována romantikou a nadčasovou elegancí. Kolekce je určena k okouzlení a svádění. Střihy šatů jsou mnohdy odhalující, ale stále elegantní a rafinované. U materiálů si můžeme povšimnout použití jemných materiálů, které volně splývají. Nechybí ani krajky a vyšívané korzety. Některé modely jsou třpytivé, takže v nich zazáří každá nevěsta. Ačkoliv jde o velmi jednoduchý design, určitě jde o velmi povedenou kolekci.

 

Zdroj: jlmcouture.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close