Buďte éterická a zároveň sexy s kolekcí Aria 2016

Toužíte být naprosto elegantní a přitom si zachovala svou vlastní ženskost? Tato poslední kolekce Aria svatebních šatu pochází z americké dílny, která patří mezi jedny z nejvíce elegantních a zároveň sexy svatebních sbírek pro sezonu 2016. Přinášíme vám inspiraci v podobě této sofistikované kolekce Aria.

Tyto šaty Nina (viz níže) působí na první pohled velice skromně. Na celém modelu je velice specifický korzet bez ramínek, který zdobí složité květinové detaily. Aria svatební šaty se vyznačují především tím, že se drží jemných a krásných siluet, jež podtrhují vaší jedinečnost.

 

Tyto bohémsky inspirované šaty jsou rozhodně jedním z našich nejoblíbenějších kousků kolekce. Celkový dojem udává shozené ramínko a hrbolatá textilie, tato kombinace podtrhuje roztomilost a ženskou čistotu. Hrudník lemuje hezká korálková výšivka s jemnou krajkou, tento model působí opravdu tradičně..

 

 

Pokud usilujete o to být sexy, ale chcete zachovat ne příliš odhalující svatební vzhled, vyzkoušejte svatební šaty v tomto stylu. Pro inspiraci je tato kolekce opravdu bezchybná. Dodržuje jednoduchý střih šatů, pracuje s texturou látky a detaily vždy míří na jeden prvek šatů (například korzet, vlečka, apod.). Pokud volíte jasný jednoduchý střih bez ozdob a ramínek, nebojte se jít do krajkové textury.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: modwedding.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close