Originální, romantické, ale i „boho“. Takové jsou svatební tiskoviny od SpK Grafiky by Máca

Inspirace není nikdy dost, proto bychom vám chtěli představit někoho dalšího, kdo nabízí svatební tiskoviny. Navíc teď, v době kdy se otepluje, a tím pádem stoupá počet svateb, je dostatek svatebních dodavatelů nezbytný. Zaujala nás SpK Grafika by Máca, která vám udělá kompletní svatební tiskoviny. Zároveň je zastřešena pod webem Svatby podle Katy, o němž si v budoucnu také budete moci počíst také.

SpK Grafika by Máca

Svatební oznámení slouží jako oficiální oznámení a pozvání vaši svatbu. Buď jej lze předat osobně, ale také poslat v hezky zdobené obálce. Na trhu se nachází spousta firem a služeb, které svatební tiskoviny hotoví, ale nikdy jich nebude přehnaně dost. Každý si totiž zakládá na svém stylu tvorby, který je často velmi originální. Na SpK Grafice nás zaujaly hlavně romanticky koncipované tiskoviny, kde můžeme vidět (na fotografiích), jak snadno je lze kombinovat i s ostatními prvky na vaší svatbě. Není problém je sladit podle dortu, prostírání, květinové výzdoby, aj.

Jaké tiskoviny dostanete?

SpK Grafika by Máca vám pomůže hned s několika tiskovinami, takže se nemusíte bát, že zůstanete jen u samotného svatebního oznámení. Aby se klientům (nevěstám) práce co nejvíce usnadnila, většina služeb nabízí kompletní tvorbu tiskovin, které k sobě navzájem ladí. A jaké tiskoviny si můžete zajistit?

  • Svatební oznámení
  • Svatební menu
  • Pozvánky
  • Jmenovky
  • Svatební program
  • A spousta dalšího..

Kdo pro vás tiskoviny zhotoví?

A kdo je vlastně ta Máca, o níž jsme mluvili? Máca se celým jménem jmenuje Marcela Kolmanová a tvoření ji bavilo už od dětství. Před několika lety se začala zabývat počítačovou grafikou, se kterou úzce souvisí i svatební tiskoviny. Zezačátku šlo hlavně o různé tiskoviny pro sebe a svoji rodinu, poté na vlastní svatbu. No a nakonec se dostala až k realizování svatebních tiskovin i pro ostatní lidi. Sama říká, že do své tvorby vnáší kousek sebe a „boho“ stylu a nám se to líbí, protože osobitost se cení.  Marcela je schopná vytvořit vám takovou grafiku, která vám bude dokonale ladit s celou svatební výzdobou. Svatební oznámení často hostům udává i směr svatby.

Kontaktní informace

Jak jsme psali již nahoře, Grafika souvisí i s dalším projektem, jímž je Svatební agentura, přesněji – Svatby podle Katy. Obě tyto služby sídlí na ulici Štefánikova 128 v Újezdu u Brna. Volat můžete na telefonní číslo 734 106 661. Pokud chcete kontaktovat Mácu přímo e-mailem, jde to na e-mailu maca@svatbypodlekaty.com

Na webu Svatby podle Katy najdete i další služby, které by se vám mohly hodit. Myslíme si, že i služba svatební agentury si zaslouží vlastní článek a představení, proto bychom vám chtěli jako malou ochutnávku ukázat alespoň menší dotazník, který jsme do agentury poslaly. Více informací se však dozvíte brzy.

Anketa s paní Kateřinou Janouškovou – Svatby podle Katy

Co vás přivedlo do světa svateb? Bylo to vaše vysněné povolání?
Přivedla mě k tomu moje první svatba, kdy jsem bohužel narazila na jednu agenturu, která neodvedla moc dobrou práci, a proto jsem se rozhodla, si založit vlastní agenturu.

Jaké byly vaše začátky v tomto oboru? Není lehké se prosadit, nebo jste měla štěstí a šlo to rychle?
Začala jsem se tímto zabývat v době, kdy jsem si založila rodinu. Takže jsem začala pomalu s dětmi a s pár svatbami a vybudovala jsem si takové jméno, že to postupně šlo samo.

Jaké služby nabízíte?
V podstatě vše. Jsme schopni zajistit svatbu na klíč, ale třeba i jen výzdobu místa obřadu a hostiny, květinový servis, koordinaci dne.

Řídíte se v životě nějakým heslem?
Co tě nezabije, to tě posílí.

Co považujete za největší úspěch? Jak pracovní, tak třeba i osobní?
Největší úspěch je moje rodina a moje zdravé děti. Nic jiného není tak důležité.

Pracujete jen ve svém okolí, nebo vám nevadí pomáhat i o něco dál?
Svatby děláme i na Slovensku 😀 Takže není problém dojet kamkoliv.

Chtěla byste vzkázat něco našim čtenářkám?
Rozhodně aby při výběru agentury vybíraly i srdcem a ne jen podle referencí. Koordinátorka Vám bude po boku i více jak rok, takže by to měla být osoba Vám příjemná, se kterou budete mít podobný nebo stejný pohled na Vaši svatbu.

A nyní zpět ke svatební grafice..

Marcelu můžeme najít na Instagramu a hlavně i na její facebookové stránce, ze které lze vyčíst spousty informací. Jednou z nich je i několik kladných hodnocení, z nichž vyplývá, že nabízená grafika je opravdu jedinečná, kvalitní – a hlavně, že je Marcela i velmi milý a ochotný člověk. Hned v prvním hodnocení říká paní Vladimíra Krunková směrem k Marceliným službám toto:

Děkujem, děkujem a ještě jednou děkujem. Jedním slovem PARÁDA. Skvělá komunikace. Paní snad ani neodpočívá protože se mi věnovala ve dne v noci a to doslova . Návrh oznámení byl hned na první pokus trefa do černého. Musím říct, že spolupráce s SPK Grafika by Máca byla moc příjemná a za mě ti byl obrovský zážitek. Mohu jen doporučit. Ještě jednou moc děkujeme. (Hodnocení najdete zde.) 

A nyní se můžete zasnít nad několika ukázkami toho, jak by mohly vaše tiskoviny vypadat.


Zdroj: SpK Grafika by Máca

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close