Vytvořte si nezapomenutelné zážitky v domě u parku, kde vám splní všechny vaše sny

Sníte o svatebním dni, kde zažijete přípravy, obřad i hostinu na jednom místě? K tomu všemu v blízkosti centra města a parku? Jedno takové překrásné místečko pro vás Svatební Blog vypátral – DŮM U PARKU v Olomouci!

DŮM U PARKU se pyšní elegantním moderním stylem zasazeným do překrásného historického objektu. Nachází se hned vedle Čechových sadů, které přímo vybízejí k pořízení svatebních fotografií. Tato budova započala svůj příběh už v roce 1887, kdy se, na základě projektu Franze Langera, stala palácovým domem s restaurací. Teď slouží DŮM U PARKU jako multifunkční prostor, kde najdete moderní kancelářské a nebytové prostory k pronájmu a nádherný společenský sál, který podtrhne celkovou svatební atmosféru.

Společenský sál

Perlou celého objektu je bezesporu společenský sál. Tento sál byl přistavěn už v roce 1896, tudíž má své historické kouzlo. Je nádherně zdobený a dodá vaší svatební hostině luxusní nádech.

Sál o rozloze 240 mje zdobený nádhernými zlatými detaily, které spolu s bílými stěnami a parketami působí čistě, elegantně a je jako stvořený pro pohádkovou svatební hostinu. Navíc k němu náleží i menší jeviště o rozloze 35 m2, předsálí se schodištěm, předsálí s výtahem a přísálí. Tento prostor je úžasný v tom, že se tu o vás postarají jednak od hlavy až k patě, ale také se zde můžete v klidu připravit, uvítat hosty, nafotit se v centru Olomouce či v Čechových sadech hned naproti. Nezapomenutelné a překrásné fotky zaručeny!

Na terase se stylovým nábytkem můžete pro své hosty přichystat menší občerstvení se sweet barem i drink barem, které se v letních měsících budou opravdu hodit. Hosté tak nemusí pobývat celý den pouze v sále, ale můžou pohodlně relaxovat na čerstvém vzduchu.

DŮM U PARKU vám splní vše, co bude v jejich silách. Pokud si přejete obřad v parku, zahradě, nebo přímo v sálu, stačí si s nimi o vaší představě promluvit, aby vše dopadlo podle vašich snů. My máme obrovskou radost, že jsme tento nádherný objekt objevili a můžeme se o něj s vámi podělit.

Pokud vás DŮM U PARKU učaroval stejně, jako nás, pak není nic jednoduššího, než si domluvit schůzku. A pokud vás nepřesvědčil tento článek, projeďte si jejich Facebook nebo Instagram a tam už vám jejich romantické fotky nasadí brouka do hlavy!

Kontakt

Igor Opravil

+420 602 431 430

info@dumuparku.cz

dumuparku.cz

 

Zdroj: dumuparku.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close