Užijte si nádhernou romantickou svatbu v Benešově mlýně nebo v penzionu Na Stodolci. Pohádková atmosféra zaručena!

Jestliže toužíte po svatbě na krásném romantickém místě, navíc i v blízkosti přírody, neměli byste si nechat ujít tipy na tyto dvě svatební lokace, kde se váš sen o svatebním dni může stát skutečností. A která místa nás zaujala tentokrát? Penzion Na Stodolci, který vypadá naprosto nádherně i v zimě, a Benešův mlýn pro každou romantickou duši.

Penzion Na Stodolci

Penzion Na Stodolci se nachází v těsné blízkosti národního parku České Švýcarsko. Penzion je zrekonstruovaný tak, aby svým hostům nabízel pocit tepla a útulnosti, kterého se docílilo díky použití původních a tradičních materiálů.

Penzion je na přípravu svateb dokonale připraven a postará se o přání vás i vašich hostů. S obřadem se stresovat nemusíte. Penzion je vybaven tak, že jej můžete uspořádat přímo v areálu – je to hlavně díky krásnému okolí, v němž se penzion nachází.

Co se týče svatební hostiny, tu lze uspořádat v nekuřácké části restaurace s přilehlou terasou, kde se vlezou hosté do 40 osob. Pokud však máte hostů víc, penzionu se i přesto vzdávat nemusíte. Hostinu můžete udělat v přilehlé stylové stodole, kam se vás vleze až 100 – a to je už pořádná svatba.

Penzion vám může pomoct se zajištěním svatebních koláčků, svatebního dortu, ale i s výběrem hudby – ať už jde o hudební produkci nebo DJ.

Benešův mlýn

Benešův mlýn je ideálním místem pro každého, kdo si chce svůj velký den užít mimo město, navíc v krásné přírodě. Jde o ideální místo pro každou milovnici klidu, přírody a pohádkové atmosféry. Samotný Benešův mlýn je hotel, který se nachází jen kousek za městem Tábor.

Benešův mlýn je plně vybavený hotel, který vám bude  během celé vaší akce plně k dispozici, takže se vám nestane, že byste svojí zábavou někoho rušili či naopak – že by někdo rušil vás. V budově najdete kuchyni s výčepem a dva sály, kdy jeden z nich lze po vyklizení použít jako prostor pro taneční zábavu. Do budovy se vleze až 80 hostů, kteří se zde mohou usadit.

Samozřejmostí je i možnost k ubytování, kdy hotel disponuje 4 dvoulůžkovými a jedním šestilůžkovým pokojem. Jestli máte hostů k ubytování ještě víc, můžete je ubytovat ve dvou dvoulůžkových a jednom třílůžkovém pokoji v Táboře – je to cca 2,5 km od areálu.

Ve venkovních prostorech se nachází krásná zahrada s dřevěným altánem a zastřešeným pódiem vhodným pro venkovní zábavu. Mezi pódiem a altánem lze natáhnout celtu, takže vás ani déšť nepřekvapí. Samozřejmostí je i místo k parkování.

Nejlepší je pronájem objektu na celý víkend, kdy se objekt vrací zpět uklizen a v původním stavu. Můžete si však připlatit a úklid bude proveden za vás.

Zdroj: Benešův mlýn, penzion Na Stodolci

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close