Toužíte po svatbě mezi uměleckými díly? Vaše přání splní SmetanaQ – unikátní prostor v centru Prahy

Máte v sobě uměleckého ducha, milujete design a módu a toužíte po šik svatbě na neokoukaném místě? Jako stvořený pro vás bude umělecký dům SmetanaQ v Praze. Že ho neznáte? Nevadí, teď ho můžete poznat.

Pod názvem SmetanaQ se skrývá dům na Smetanově nábřeží 334/4 v Praze, který ve svých třech patrech hostí ateliéry umělců, designérů a návrhářů, najdete zde kavárnu s bistrem a v horním patře galerii a prostor pro eventy. Právě tady můžete prožít svou originální svatbu v duchu umělecké avantgardy.

Měšťanský dům byl postaven v polovině 19. století na místě někdejšího domku převozníka. Nejprve v něm byly byty, později kanceláře. V roce 2013 prošla budova citlivou rekonstrukcí, která odstranila mnoho ze škod napáchaných předchozími úpravami.

V současné době dům nabízí především prostory pro umělce a designéry, kteří mohou tvořit a prezentovat své práce ve sdílených ateliérech. Můžete sem zajít na výstavu nebo uměleckou party, ale také se tady výborně najíte:

„Lahodné měkoučké vafle s jahodami a mascarpone nebo třeba vejce Benedikt spojené s pohledem na ikonické panorama Prahy. Takové je brunchování ve SmetanaQ Café & Bistro​. Jediné, co můžeme dodat – šup sem, zjistíte sami.“ Dailystyle.cz

Při tom všem budou vaše oči okouzlovat výhledy na Vltavu, Pražský hrad a Petřín.

Svatby v uměleckém duchu

V prostorách galerie ve 3. patře se také pořádají svatby. Proč byste si měli zvolit právě toto místo?

  • je v centru Prahy
  • budete mít nádherný výhled
  • je to místo s duší a atmosférou nabitou tvořivou inspirací
  • náladu vaší svatby může doplnit právě probíhající výstava
  • budete mít 100% soukromí – v den konání svatby je galerie pro veřejnost uzavřena
  • budete mít 100% volnost v objednávání cateringu či floristické výzdoby
  • nemusíte dodržovat noční klid – budova se nachází v sousedství vysokých škol

Galerie má 319 m2, je rozdělena na 3 místnosti. Najdete tady bar a kuchyňku, kde bude mít své království vaše cateringová služba. Všechny místnosti jsou ozvučeny zabudovaným audio systémem, dále máte např. možnost promítání na zeď či na plátno. Prostory jsou klimatizované, do patra se dostanete výtahem, v ceně pronájmu jsou i dvě parkovací místa. Celý prostor je vzhledově velice nenápadný, aby vynikla umělecká díla, a tím pádem i vaše svatební výzdoba.

Máte několik variant pronájmu (ceny bez DPH):

  • celé 3. patro – 50 000 Kč na 12 hodin a 85 000 Kč na 24 hodin
  • celé 3. patro + fotoateliér ve 2. patře – 65 000 Kč na 12 hodin a 91 650 Kč na 24 hodin
  • prostor 3. patra jen na obřad – 15 000 Kč za 3 hodiny

Svatba na míru

Úžasnou výhodou tohoto domu je, že tady máte šanci pořídit také spoustu originálních věcí pro vaši svatbu – od svatebních šatů značky SOBJE, přes šperky či designové doplňky Marii Kobelové či Hany Polívkové, až po dokonalou kabelku od Denisy Adolfové či stylové fotky v profesionálním fotoateliéru. Prostě kompletní servis pod jednou střechou.

Chcete-li tady mít svatbu, ale nevíte si rady s její přípravou či konceptem, nebo se vám nechce jednotlivé položky zařizovat samostatně, můžete se také s klidem svěřit do rukou zdejším organizátorům eventů. Podle potřeby se na zhmotnění vašich představ budou jen částečně podílet nebo vezmou vše plně do svých rukou a zrealizují svatbu od A do Z. Zajistí šaty a prstýnky, dodají nábytek, dekorace a květiny, zařídí catering, styling či focení.

Pokud stále ještě váháte, vemte svého milého a zajděte si do SmetanaQ na brunch nebo výstavu, abyste místo omrkli a nasáli atmosféru.

Pro další podrobnosti můžete napsat e-mail nebo zavolat:

Novinky a akce najdete na Facebooku a krásnou fotoinspiraci na Instagramu.

 

Zdroj fotografií: SmetanaQ (Venue: Smetana Q / Planner and koncept: White Agency / Floral and Design: Inspirito / Photographer: Štěpán Vrzala)

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close