Projížďka v kočáře a svatby po celý rok. Vodní zámek Blatná má krásná místa a dokonalé služby

Kdo chce skutečně pohádkovou svatbu v krásných interiérech, většinou volí zámecké prostředí. Zámek je vždy důstojné místo pro svatbu. Jižní Čechy oplývají množstvím krásných míst, na kterých šlechtici po staletí budovali svá sídla. Dokonalou ukázkou je zámecký soubor Blatná, který patří mezi stavebně, historicky i architektonicky nejvýznamnější památky svého druhu u nás.

První zmínka o něm pochází ze 13. století. Je to vodní zámek, který během své historie prošel mnoha rekonstrukcemi a stal se komplexem uměleckých slohů. Jednotlivé přístavby mají svá vlastní jména, a tak se můžete vdávat v některém z paláců – například v Bavorském, Rozdražovském, Rejtově nebo Rožmitálském. Na zámku Blatná lze ve vnitřních prostorách uspořádat svatební obřad po celý rok.

Svatební obřad s velkým počtem svatebčanů lze uspořádat v parku. Terasa Rejtova paláce, kde lze také mít svatbu, pojme 30 hostů.

Církevní obřady se konají v kapli Rožmitálského paláce, která pojme 40 hostů.

Na zámku je také obřadní síň v Bavorském paláci, pro sňatek konaný zde je nutné kontaktovat Městský úřad Blatná, zatímco ostatní prostory pronajímá přímo zámek Blatná.

Můžete si také vybrat Obrazárnu Rozdražovského paláce s kapacitou 70 hostí. Zde lze také podávat nápoje.

Obřad a nápoje až pro 100 osob lze také zorganizovat v Konibaru Bavorského paláce.

Pokud chcete mít nejen obřad, ale také hostinu v prostorách zámku, zvolte některý ze sálů Bavorského paláce. Sály jsou uzpůsobeny tak, aby zde bylo možno podávat i jídlo.

Park vám nabídne možnost projížďky kočárem a také budete mít příležitost nechat se vyfotografovat s daňky, které zámek na svých pozemcích chová.

Kolik zaplatíte?

Pro informace se obraťte na správu zámku, pomohou vám vše zorganizovat.

Vybírat můžete z těchto nabídek: 

  • svatební obřad
  • svatební hostina s cateringem v reprezentativních prostorách zámku Blatná
  • pronájem veterána
  • fotograf, kadeřník

Ceny jsou od 7 000 Kč + DPH.

Kontakty na Zámek Blatná

Web: www.zamek-blatna.cz

Tel.: +420 383 422 934

E-mail: info@zamek-blatna.cz

Zdroj fotografií: zamek-blatna.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close