Luxus i krása kousek od polských Katovic. Přesně to je rezidence Luxury hotel, která vám připraví doslova královskou svatbu

Dokonalé spojení pohodlí, luxusu, krásy a dobrého vkusu. Přesně takto lze popsat rezidenci Luxury Hotel, která je nejen obyčejným čtyřhvězdičkovým hotelem, ale i místem, kde se váš sen může změnit ve skutečnost. O čem je řeč? Přece o vaší svatbě snů. Hotel se zaměřuje kromě ubytování i na pořádání různých akcí, mez kterými svatby rozhodně nesmí chybět. A čím je toto místo tak výjimečné?

Kde se hotel nachází

Luxury Hotel je čtyřhvězdičkový hotel stojící v dokonalé zahradě, která hotelu dodává punc výjimečnosti. Jde o místo, které je ideální pro obchodní jednání, bankety, konference, ale i soukromé akce, mezi něž patří bezesporu i svatby. V areálu najdete taneční sál, nádhernou zahradu, ale i milý a přátelský personál. Hotel se nachází severně od centra Katovic. V těsné blízkosti se nachází dálnice A1, která spojuje Gliwice, Zabrze, Bytom a letiště v Katovicích-Pyrzowicích. Centrum Bytom je pouhých 2,8 km daleko, od letiště se na místo dostanete za 15 minut.

Svatba jako pro královnu

Svatbu si můžete nechat zorganizovat na více místech. Ale jen v rezidenci si můžete užít svatbu v doslova královském stylu. Rezidence je zařízena ve francouzském stylu, proto i svatby na tomto místě se nesou v tomto duchu. V hotelu si můžete užít kvalitní služby – vynikající kuchyně a krásné prostředí je jen začátek všeho, co si zde můžete užít. Vaše hosty ohromí impozantní taneční sál, ale i luxusní pokoje.

Taneční sál lze považovat za jeden z nejkrásnějších v jižním Polsku. Efektivní dekorace, křišťálové svíčky a velkolepá kupole s lesklým lustrem dělají oslavu v tanečním sále jedinečnou a nezapomenutelnou. Jde o místo s elegantním designem a vynikající akustikou.

Hotelová zahrada a kvalitní kuchyně

Pokud si myslíte, že si ze všeho nejvíce užijete svatbu venku, je pro vás ideální obřad v hotelové zahradě, která je navržena v anglickém stylu. A co byste řekli třeba na to, až se noční obloha rozzáří pod ohňostrojem? O svatební hostinu se postará zkušený šéfkuchař Mariusz Malinowski, který vaše chuťové pohárky okouzlí nejrůznějšími pokrmy. O sladkou tečku se postará další místní hvězda, kterou je cukrářský mistr Ryszard Brolla.

Jako dárek pro novomanžele je pobyt v jednom z luxusních apartmánů rezidence, kde si budete moct užít zbytek svého dne.

Kontakt


Zdroj: Hotel Luxury

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close