Hledáte dokonalé svatební místo? Máme pro vás jedno skutečně originální – vdávejte se ve vzduchu

Snoubenci se rádi vznášejí v oblacích a létají na křídlech lásky. Chcete to zkusit doopravdy? Hledáte a nevíte, které místo by bylo nejlepší pro vaši svatbu? Nemůžete se rozhodnout jestli zvolit malou nebo velkou svatbu? Zkuste se podívat do oblak – až tam vás vynese horkovzdušný balon. Na palubu se vejde pilot, oddávající, matrikářka, svědci a snoubenci. Pokud vám to k sňatku stačí, račte nastupovat!

Váš velký den můžete prožít vysoko nad zemí a v absolutním tichu nebeských výšin, kde bude krásně slyšet vaše: Ano. Romantika všude kolem vás a nádherné pohledy z výšky na krajinu. Dokonce si můžete vybrat i trasu po které chcete letět. Bude-li to jen trochu možné, balon vás tam zaveze.

Svatbu v balonu nabízí hned několik subjektů. Většinou se jedná o let v délce 1-3 hodiny ve výšce cca 500 m nad zemí.  Po přistání také budete pokřtěni a získáte křestní list s novým balonářským jménem.

Někdy může být obtížné přemluvit oddávajícího, aby s vámi vzlétl. Pokud uvažujete o vzdušné svatbě, obraťte se na společnosti, které tuto službu nabízejí a také mají spolupracující matrikáře. Domluvíte si setkání, společně vyberete vhodnou trasu, stanovíte datum a můžete začít ladit balonový outfit.

Pro lety balonem je ideální svatba v letním termínu. V létě se začíná létat hned po východu slunce a končí se před západem slunce. V období plískanic a nestálého počasí – mějte vždy v rezervě i pozemské prostory, ve kterých by obřad mohl proběhnout. Balóny také nemohou létat v silném větru, dešti nebo sněhové přeháňce. V takovém případě vám bude nabídnout náhradní vyhlídkový let, v termínu dle vašeho výběru, během následujících dvanácti měsíců.

Potřebujete jen 30 dní na přípravu – je to jedna z nejrychlejších možností zamluvení termínu. Téměř jako svatba v Las Vegas, spontánně se rozhodnete a vzhůru do oblak.

Kam se obrátit

Společnost Habalon nabízí pro svatebčany hned tři varianty letů:

  • Svatba na palubě horkovzdušného balonu  od 18.999 Kč – dokáží zajistit i matrikáře
  • Na palubě neproběhne obřad, ale focení ano od 14.999 Kč
  • Únos nevěsty, při kterém ženich stíhá balon po pozemních komunikacích od 12.999 Kč  

Svatba v horkovzdušném balónu je i v nabídce zážitkových agentur. Nabízejí pronájem balónu na 3 hodiny. Při sestavování posádky pamatujte na to, že do balónu mohou děti starší 8 let a vyšší než 140 cm. Let balónem nemohou absolvovat těhotné ženy a osoby s akutními potížemi pohybového aparátu. Balón má také váhové omezení.

Co vše zážitek obsahuje:

  • letenky pro 7 osob na 3 hodiny v ceně 25 999 Kč
  • hodinový let (s ohledem na počasí)
  • křest prvoletců
  • odvoz zpět na místo odletu

Jak na svatbu v balónu

Svatba v balonu je nádherná možnost pro tematickou a kostýmovou svatbu.  Nejvíce se asi hodí vintage styl nebo aviatik styl. Nebo lze svatební obřad pojmout jako samostatnou akci a potom oslavovat se svatebčany už v jiném stylu.

Kromě oblečení můžete zvolit i balónové dekorace. Zde je několik tipů.

Balón je velmi vděčné téma, lze ho použít nejen na sladkosti. Záleží jen na vaší kreativitě a vynalézavosti.

Máte-li rádi romantiku a zároveň jste nekonvenční a žádné svatební místo vás ještě neoslovilo – svatba ve vzduchu je přesně pro vás.

 

Zdroj fotografií: jaro-balony.cz, rainbowriders.com, greenweddingshoes.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close