Chateau mcely – ideální místo pro luxusní svatbu

Jestliže toužíte po luxusnější svatbě v nádherném prostředí a se službami, u nichž vám nebude nic chybět, budete na správném místě v Chateau Mcely. Proč je právě toto místo vodné pro vaši svatbu? A co zde může nevěsta čekat? Pro představu vám můžeme říct, že se zde nemusí konat jen vaše svatba, ale i předcházející zásnuby a následující výročí. Nebo snad romantický víkend?


“ Mcely mají kouzlo v každém ročním období a jakémkoliv stylu. Můžete prožít Boho svatbu v zimě s horkým svařeným vínem a vánoční dekorací, svatbu a letní party s barbecue třeba u jezírka nebo na louce anebo se nechat okouzlit podzimními barvami a uspořádat trendy venkovskou oslavu.“ stojí hned v úvodu webu, co se týče svateb.


Téměř každá nevěsta by si chtěla užít svatbu jako v pohádce. A právě tohle přání vám umožní si splnit tým z Chateau Mcely. Jde o místo, kde si můžete splnit i více ze svých snů. Kromě svatby a obřadu samotných, jde i o romantické zásnuby či oslavu Valentýna.



Ještě než se dostaneme ke svatbám samotným a informacím o nich, chtěli bychom vám představit i další služby, kterých můžete na tomto krásném místě využít.


Romantické zásnuby

Musíme uznat, že je tým ze Chateau Mcely opravdu velmi nápaditý. A to i u zásnub, které zde mohou být velmi originální a pro vaši partnerku opravdu nečekané. Nebudeme vám zde říkat vše, co se na místě dá zažít, ale přineseme vám alespoň menší ochutnávku.

Vaše zásnuby mohou vypadat tak, že

… si zahrajete zábavnou únikovou hru, kde budete plnit nejrůznější hádanky a šifry. Na konci vás bude čekat poslední otázka spolu se zásnubním prstýnkem.
… si uspořádáte soukromý koncert, na němž žádost o ruku proběhne.

… vám zásnubní prstýnek vykouzlí před očima iluzionista.
… povečeříte v prezidentském apartmánu a v závěru večera se v parku rozsvítí dotaz: „Vezmeš si mě?“
… se domluvíte na společném focení a uprostřed něj muž vytáhne krabičku. Krásné fotky s reálnými emocemi budou jisté.
Svatební balíčky

Chateau Mcely nabízí několik svatebních balíčků, které se liší službami a hlavně počtem osob, které se svatby zúčastní. Můžeme vám říct, že jde možná pro někoho o poněkud dražší ceny. Na druhou stranu, vdáváte a ženíte se jen jednou, no ne? 🙂

Vybírat si můžete ze čtyř svatebních balíčků. To jsou:

Komorní svatební balíček

Tento balíček je vhodný pro svatby do deseti osob. Jeho součástí je jedna noc ve svatebním apartmá Legenda pro novomanžele, jednu noc v apartmá Orient, pronájem sálu pro hostinu i pro obřad, kompletní svatební přípravy a koordinaci, výzdobu venkovních prostor i ochutnávku svatebního menu. Nechybí ani hudba k obřadu.
Cena se pohybuje od 51 800 Kč.

Cesta kolem světa

Balíček Cesta kolem světa je pro svatbu do 24 osob. Součástí je pronájem prvního zámeckého patra, jedna noc se snídaní v osmi pokojích a v apartmánu pro novomanžele, obřad, hudba k obřadu, prostory pro hostinu, ochutnávka menu a kompletní svatební přípravy.
Cena se pohybuje od 93 500 Kč.

Á la carte balíček

Tento balíček zahrnuje pronájem zámku i anglického parku. Dále také jednu noc ve svatebním apartmá pro novomanžele, obřad, svatební přípravy a koordinaci. Dále výzdobu, ochutnávku menu. Podmínkou je rezervace alespoň 17 pokojů pro své hosty, což není v ceně balíčku.
Cena se pohybuje od 96 200 Kč.

Exkluzivní balíček

Exkluzivní balíček v sobě zahrnuje pronájem všech 23 pokojů na noc, obřad, kompletní svatební přípravy a koordinaci, ochutnávku menu a výzdobu. Nechybí ani hudba k obřadu.
Cena se pohybuje od 180 700 Kč.


Pro vaši představu lidé ze Chateau Mcely sestavily hrubý rozpočet toho, na kolik by vás mohla vaše svatba přijít.

Pro více informací můžete navštívit webové stránky Chateau Mcely.
Najdete tam spoustu dalších nabídek i informací.

 

Ve spolupráci s Chateau Mcely bychom vám rádi představili i tyto krásné fotografie z reálné svatby, kde se na květinové výzdobě podílelo květinové studio Frezia Fleur.

 

Zdroj: chateaumcely.cz , Petr Pělucha, Lily Madonna Prague, Pavlína Jarošová, Štěpán Vrzala, Freziafleur.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close