Zábavu na svatbě zařídí kapela Naživo. Živá hudba spolehlivě rozproudí veselí

Dnes vám přinášíme tip na svatební kapelu, která bude na vaší svatbě hrát známé hity i písničky z vlastní dílny a postará se o dobrou zábavu. Otec a syn Šauerové tvoří pěveckou a hudební dvojici, která vystupuje pod názvem Naživo. Jsou z Brna, ale hrát jezdí po celé ČR a také na Slovensko. Mají široký výběr písniček, které hrají skutečně živě. Těší je, když se lidé baví a tancují. Proto rádi hrají na svatbách, plesech, oslavách i firemních akcích. 

Pokud váháte jakou formu zábavy na své svatbě zvolit, živá hudba může být dobré řešení. Zejména pokud je kvalitní, má dobrý zvuk a hraje písničky, které se líbí.

Kapelník, a zároveň také textař a skladatel, Jan Šauer hraje na kytaru, harmoniku a klávesy. Má na starosti také dobrý zvuk ve vlastních nahrávkách kapely. Skládání písní ho baví a ještě větší radost má, když se písničky líbí i publiku.

Druhý člen kapely Naživo je Antonín Šauer, který také skládá písně a píše texty. Hraje na klávesy, akordeon a na foukací harmoniku. Zvládne ještě i další hudební nástroje a vytváří aranžmá nahrávek. Rád a často improvizuje.

V repertoáru má kapela Naživo převážně známé české písničky různých žánrů, které doplňuje vlastní tvorbou. Vystupují také v české i slovenské televizi.

Jejich úspěch je založen na tom, že nepoužívají midi podklady ani žádné nahrávky. Mají rozsáhlou vlastní multi-žánrovou tvorbu. A to, co svatebčané slyší, je výsledkem živé hry na nástroj.

Na jejich webových stránkách si můžete pustit ukázky písní a také si spočítat cenu za jejich vystoupení, v případě, že budete chtít živou hudbu na svatbě.

Neváhejte je kontaktovat. Rádi s vámi vše prodiskutují, zodpoví případné otázky a dohodnou se na ceně.

Kontakty naleznete na webových stránkách: www.nazivo-music.cz.

Můžete jim i zatelefonovat na čísla: 733 206 418  nebo 604 638 770.

A samozřejmě pište na e-mail: nazivo-music@seznam.cz.

Přejeme dobou zábavu.

Zdroj fotografií: Nazivo-music.cz, Unsplash.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close