Vybíráte boty na svatbu? Nejkouzelnější střevíčky pro nevěsty roku 2020 najdete na Botovo.cz

Krásné šaty jsou základním vybavením nevěsty. Ale co takové boty? Ano, teprve svatební střevíčky každý model dotáhnou k dokonalosti. Jaké obutí bude žhavým hitem v aktuální sezóně, vědí v populárním e-shopu Botovo.cz.

Z módy nikdy nevyjde klasika: bílé saténové lodičky na vyšším nebo středním podpatku to jistí. Ale kdo chce něco jiného, má také nepřeberně možností. Doba přeje originalitě a nápaditým detailům, díky kterým i dvoje stejné šaty budou vypadat pokaždé jinak. Právě střevíčky můžou být tím detailem, který rozhodne.

Do popředí se dostanou dva hlavní směry: výraznost a elegance.

Nápadné, zdobené, barevné či jinak odlišné botky budou frčet. „Hranice kreativity či extravagance ve světě módy se z roku na rok posouvají a jinak tomu není ani v případě svatební obuvi. Už dávno není standardem, že nevěsty si vybírají jen základní lodičky jemné smetanové barvy, právě naopak. Aktuálním trendem jsou zlaté nebo stříbrné lodičky, či lodičky s aplikovanými třpytivými kamínky. Budoucí nevěsty už nechtějí svou obuv schovávat, naopak se chtějí svými botami pyšnit jako šperkem,“ potvrdila nám zástupkyně Botovo.cz.

Překvapivě se do módy vracejí také širší podpatky a platformy. Je to ovlivněno oblibou svateb na loukách a v přírodě, kde přece jen s jehlami nemáte nejpevnější půdu pod nohama – a to doslova.

Botovo.cz: Accalia a Antonie

Vedle toho se drží i jemná elegance a romantika. Čisté jednoduché boty v sytých barvách, nebo naopak zcela nenápadné nude, oceníte, jestliže raději sáhnete po bohatě zdobených šatech. I jednoduché botky ale umít být solitéry. Kouzlo jim dodá nápadité zdobení. Stuhy nebo pásky kolem kotníků a přes nárt, výšivka tón v tónu, vysoký lesk – detaily, kterých si všimnete až na druhý pohled. Top je zvlněný tvar okraje.

Botovo.cz: Palmira a Sonia

Transparentnost

Začaly se objevovat už loni a letos budou velkým hitem. Transparentní boty, které vypadají jako skleněné střevíčky půjčené od samotné Popelky. Mohou být zdobené kamínky, perličkami, lístky apod.

Botovo.cz: Denice a Jenna

Jen pozor u těchto botiček – nezapomeňte na dokonalou pedikúru!

Měňavky

Nemůžete se rozhodnout, po jaké barvě sáhnout? A co takhle boty s holografickým efektem, které mění barvy podle úhlu pohledu? Na výběr jsou v klasickém i  transparentním provedení a vypadají neskutečně skvěle.

Botovo.cz: Selina a Roselle

Metalické odstíny

Svatební dorty, nádobí, šperky, dekorace, boty… Metalické odstíny stále s úspěchem využijete v podstatě na cokoliv. Nic nezkazíte zlatou nebo stříbrnou barvou, krásná je také měděná, růžové zlato nebo dokonce hvězdný třpyt. I když dnes už neplatí, že barvy kovů se nesmí míchat, při kombinování si dejte pozor, aby vše ladilo spolu navzájem i s vaším barevným cítěním a temperamentem.

Botovo.cz: Camille a Lisha

Skvělé je, že kovové odstíny se hodí jak pro elegantní koncept, tak třeba jako kontrast k rustikálnímu stylu, nebo dokonce k bláznivému discu, které se v sezóně 2020 vrací na výsluní!

Botovo.cz: Keira a Priscille

Barevné akcenty

No a samozřejmě nezapomínáme ani na nevěsty, které chtějí přitáhnout oko výraznými tóny. Barvou letošního roku je klasická modrá, ale skvělá bude i sytá růžová, žlutá nebo další barvy. Slaďte boty s vlastními doplňky (šperky, šerpa, ozdoby do vlasů, kytice) i s barevností celé svatby, doplňky ženicha a družičkami.

Botovo.cz: lodičky sytých barev

Myslete na styl i pohodlí

Když hledáte boty na svatbu, myslete nejen na to, aby byly dokonale stylové, ale i pohodlné. Koneckonců v nich budete celý den. Nebo ne? Pokud jste našla dokonalé střevíčky, které ale mají o něco vyšší podpatek, než jste zvyklá, nezoufejte. Kdo říká, že nevěsta musí mít po celý den jedny boty?

Na obřad a focení perfektní stylový klenot, na přezutí k pobíhání balerínky a na taneční parket třeba boty taneční nebo jen hezké pohodlné lodičky, v kterých je vám dobře.

Pestrý výběr mají na už zmíněném Botovo.cz, takže tady pořídíte klidně všechny tři páry z našeho příkladu. Kdybyste měli strach kupovat boty přes internet bez vyzkoušení, tak buďte v klidu: boty, které jste jen vyzkoušeli (a dále nenosili) můžete vyměnit nebo vrátit do celých 30 dní od nákupu a při výměně neplatíte žádné další poštovné za opětovné doručení.

Zdroj fotografií: Botovo.cz a Pixabay.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close