Smyslnost, luxus a originalita. To jsou arabské parfémy pro nevěsty, družičky, maminky i ženicha

Svatba je velká událost, dokonce tak velká, že vyžaduje i pečlivé zvážení toho, jaký parfém nevěsta obleče na svůj velký den. Musí to být kvalitní vůně, která dlouho vydrží, bude nevěstu zahalovat, bude jí vyhovovat a zároveň to bude vůně, kterou nebude mít žádná jiná žena na její svatbě. Zde se vyplatí sáhnout po kvalitě a originalitě. Arabské parfémy vám nabídnou obojí.

Na e-shopu Kashkha najdete skutečně velký výběr pravých arabských vůní. Paní Lenka Fattah, která k nám dováží orientální vůně ze zemí Perského zálivu už od roku 2010 a je výhradním dovozcem parfémových olejů El Nabil z Arabských emirátů, věří, že na světě jsou tři nejkrásnější věci, ale první z nich je vůně. 

Parfémovými oleji se rozumí vysoce kvalitní koncentrované parfémové oleje z Arabského poloostrova, kde jejich výroba má dlouholetou tradici a vysokou úroveň. Arabové při výrobě parfémů používají jako nositele vonných esencí olej, většinou jojobový olej, který lépe reaguje s pokožkou a umožňuje lepší uvolnění vonných složek. U evropských parfémů se používá většinou alkohol a ne olej. 

Mnoho značek, které k nám paní Fattah dováží, mají v oblibě i arabské princezny, jak se můžete dočíst na jejich stránkách.

Najděte svůj osudový parfém

Každá žena má svou oblíbenou vůni, která se vyvíjí a mění nejen s věkem, ale i se změnou ženina sebevědomí, nálady, stavu. Mohou zde působit různé okolnosti. Určitě každá v vás má doma několik parfémů nebo parfémových vod a volí podle příležitosti, společnosti a také podle toho, jaký dojem chce vyvolat.

Paní Lenka Fattah doporučuje každé ženě vyzkoušet několik vůní, než se rozhodne. Sama vám ochotně vyjde vstříc, popovídá si s vámi a nabídne několik možností. Svatba je jednou z událostí, kdy je potřeba dobře promyslet volbu parfému nevěsty i ženicha. V tomto případě nastane velké zkoušení parfémů pro nevěstu i ženicha, možná si vyberete hned, možná to bude chvíli trvat, ale vůně je jedna z věcí, na kterou se nezapomíná ani po letech.

K nejoblíbenějším vůním patří vanilka. Voní jako cukroví a připomíná dětství. Mají ji rády ženy i muži – na ženách. Když jejich vyvolená bude vonět jako sladké a dobré cukroví, může to být hezký začátek vztahu.

Na stánkách paní Lenky Fattah najdete nepřeberné množství vůní, stačí si opravdu jen vybrat tu, ve které se budete cítit nejlépe. Můžete si na zkoušku objednat sadu vzorků a nemusíte se bát parfém zakoupit. Součástí nákupu je garance výměny parfémů, pokud vám nebudou vyhovovat.

Rozsáhlý výběr parfémů je doplněn i orientálními šperky.

Hlavní devizou e-shopu arabské parfémy je osobní přístup, zájem o vaši spokojenost, garance kvality a originality a poradna, ve které vám paní Lenka Fattah osobně poradí, jak si vybrat ten správný parfém, právě a jen pro vás.

Kontakty e-shopu:

webové stránky: www.arabskeparfemy.com

e-mail: info@arabskeparfemy.com 

telefon: +420 776 816 068

Zdroj fotografií: arabskeparfemy.com, wallpapers.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close