Opálená pokožka skryje drobné nedostatky. Jak docílit krásného odstínu? Třeba samoopalovacím nástřikem ve Studiu Ivana

Krásný vzhled pro mnoho lidí znamená také přiměřeně opálenou pokožku. Nejen, že vyvolává dojem zdraví a aktivity, ale navíc zeštíhluje a pleť vypadá celkově svěžejší, skryjí se kruhy pod očima i další drobné nedostatky. Ne vždy je ale možné přírodní opálení. Pak se hodí sáhnout po šetrnější umělé variantě, jakou je bio solárium nebo samoopalovací nástřik. Zajděte třeba do ostravského Studia Ivana.

Sluneční záření je pro náš život nezbytně nutné. Pomáhá vytvářet v naší pokožce vitamín D, potřebný pro zdraví kostí a zubů, ale i pro prevenci dalších nemocí. Slunce také působí blahodárně na naši psychiku. A samozřejmě opaluje naši kůži, která pak vypadá krásně, a zlepšují se i některá kožní onemocnění, jako je akné nebo ekzémy. Slunci se tedy, už kvůli zdraví, nelze úplně vyhnout.

Na druhou stranu všude slyšíme varování před nebezpečím UV záření, zejména pro vznik rakoviny kůže. Nadměrné opalování způsobuje i vysušování pokožky a předčasné vrásky. Je proto potřeba vychytat zlatý střed a např. před umělým opalováním v soláriích dát přednost pohybu venku při dodržení zásad bezpečnosti (předcházet spálení, hlídat si dobu pobytu na slunci, a to mimo poledne, chránit si oči atd. – však to jistě znáte).

Zdaleka nejlepší je, když se opálíte třeba při sportu, tak, jak je to pro tělo přirozené. Ale ne vždy je přírodní opálení možné. Když se vdáváte na jaře, asi toho bronzu venku ještě moc nenachytáte. Nebo se vám podaří opálit se nerovnoměrně a potřebujete záchranu. Ať už v podobě samoopalovacího přípravku nebo solária – ale abyste si zachovaly zdraví, určitě dodržujte zásady bezpečnosti a zkuste se poohlédnout po tzv. bio soláriu.

Co je to bio solárium

Je to sice solárko, s tím se nic nenadělá. Ale od klasiky se liší v technických parametrech, které způsobí, že je pro pokožku šetrnější. Oproti běžným zařízením má vyšší podíl UVA záření, naopak nebezpečné UVB je omezeno. Více tím připomíná skutečné přírodní slunce, ale doba pobytu v něm je omezená, máte to tedy víc pod kontrolou.

Přínosy bio solária:

  • je celkově jemnější
  • opálení je pozvolnější, ale déle vydrží
  • navozuje psychickou pohodu
  • méně se vysušuje pokožka
  • podporuje imunitu a tvorbu vitaminu D
  • pomáhá při různých kožních potížích

Bio solárium poznáte podle toho, že světlo, které vydává, není modré, ale zelené. I tím přispívá k dobré náladě a relaxaci. Což se, jak jistě uznáte, každé nastávají nevěstě hodí.

Samoopalovací nástřik

Další možností, jak sjednotit odstín a dosáhnout krásné bronzové barvičky, je samoopalovací prostředek. Zakryje nejen nerovnoměrnosti, ale i drobné závady pokožky, jako je akné, žilky, vitiligo, jizvy apod. Výhodou je, že se nevystavujete žádnému záření. Raději se ale vyhněte levným přípravkům z běžné drogerie, ať nejste zklamané. Účinek nemusí být takový, jak čekáte, hrozí, že si ho nanesete nerovnoměrně, nehledě na to, že může dělat skvrny.

Lepší je, alespoň v případě takové události, jako je svatba, svěřit se do rukou doborníka. Ve Studiu Ivana nabízejí kromě bio solária i samoopalovací nástřik. Co to znamená? Postavíte se do speciální kabiny a necháte na sebe aplikovat opálení. Je to rychlé (aplikace trvá 5-10 minut), nanesení je v tomto případě rovnoměrné po celém těle a nedělá to skvrny. Skvělé, co říkáte?

Co nabízí Studio Ivana

Kde hledat? Dnes už jsou bio solária vcelku rozšířená, takže to své si jistě najdete nedaleko bydliště. Nás, jako tip pro vás, zaujalo ostravské Studio Ivana, protože kromě opálení si tady můžete vybrat i další služby.

K opalování tady nabízejí obě metody, bio solárium i samoopalovací nástřik. Pro ten používají italskou značku That‘ so. Jedná se o kosmetiku testovanou v EU, kde platí přísnější pravidla než třeba v Číně či USA. Má přírodní složení, obsahuje mj. výtažky z aloe, takže má i hojivé účinky na pokožku, a je vhodná také pro těhotné či kojící ženy nebo ty s citlivou pokožkou i alergií na sluneční záření. S barvami této značky nebudete žluté a přípravek krásně voní.

Když už ve Studiu Ivana budete, můžete si nechat ošetřit celulitidu přístrojovou masáží nebo si dopřát klasickou relaxační masáž.

Součástí služeb je i kadeřnictví, kosmetika, vizážistika, pedikúra, manikúra a nehtová modeláž. Pokud se chcete na svatbu zkrášlit od základu, můžete kromě výše uvedeného zkusit i ošetření pleti speciální metodou svalové stimulace, která způsobí liftingový efekt bez jehel. Zkrátka a dobře, z tohoto studia můžete odejít jako úplně jiná žena.

P. S. A samozřejmě vás tady ve váš velký den také slavnostně nalíčí a učešou, vezmou si vás do parády klidně i u vás na zahradě.

Zaujalo vás to? Objednejte se na tel. 773 255 595. Chcete-li více informací, prohlédněte si web nebo Facebook, a nebo napište svůj dotaz na e-mail studio.ivana@seznam.cz.

 

Zdroje: StudioIvana.cz, Thatso.cz, Sareza.cz, Unsplash.com, Pixabay.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close