Klinika Altos – to je tým těch největších profesionálů ve svém oboru, kteří vám pomohou k tomu, abyste byla ve svůj velký den neodolatelná

Bezpochyby každá nevěsta chce ve svůj svatební den vypadat krásně. K tomu mnohdy ale nestačí jen vrstva make-upu, i když i ten umí dělat zázraky. Občas je potřeba zajít více do hloubky a dopřát svému tělu dávku péče navíc. A od toho je zde klinika Altos, která vám pomůže s péčí o vaše tělo tak, abyste byla na své svatbě krásná jako princezna. Co klinika nabízí a jaké služby má pro nevěsty? To se dozvíte v tomto článku, ve kterém k vám promluví kdo jiný, než osoba přímo z kliniky, která má informace „z první ruky“.

Estetická medicína může být zcela významným spojencem při péči o obličej a tělo, ale má i vliv na naše zdraví. Místem, které pomáhá odstranit vaše nedostatky, ať už jde o strie, celulitidu, vrásky, pigmentové skvrny nebo tukové polštářky. K tomu klinika Altos využívá nejmodernější metody korektivní i laserové dermatologie, plastické chirurgie, péče o tělo, včetně kosmetické a masážní terapie, nejen pro relax, ale i podporu lymfatického oběhu, s portfoliem medicínsky certifikovaných přístrojů DEKA s vysokou technologií, odpovídající všem evropským normám. Pracují u nás mezinárodní odborníci, kteří pravidelně podstupují školení pro zvýšení kvalifikace.

Je pro nás důležité, abyste se s námi cítili bezpečně, měli dostatek informací a činili rozumná rozhodnutí, která v estetice hrají důležitou roli. Děláme maximum proto, aby byl výsledek podle vašich představ, pomáháme vám zbavit se problémů, abyste byli zdraví, krásnější a spokojenější.

Každá nevěsta, coby žena, dívka, matka, má svůj vlastní sen. Vypadat ve svůj svatební den a po celý život s partnerem sebevědomě a spokojeně se svým tělem.  Důležité je přijít v předstihu, absolvovat konzultaci, aby lékařka navrhla správnou péči. Můžete si dopřát injekční metody, jako je mezoterapie, pro hydrataci a zlepšení vzhledu pokožky, injekční výplně na bázi kyseliny hyaluronové jako anti-age metody pro vyplnění vrásek a pozvednutí kontur, biorevitalizaci pro problematickou pleť, výživu a rozjasnění, nebo plazmalifting, omlazení vlastní krevní plazmou, šetrné a bezpečné řešení k odstranění pigmentací, jizviček a všech nedostatků pleti.

Často se na nás obracejí nevěsty, protože je trápí pigmentové skvrny nejen na obličeji, ale i dekoltu, zádech a hřbetech rukou. Je to dáno hormonálními nebo genetickými vlivy, častým pobytem na sluníčku, ale také procesem stárnutí. Pomoci vám může laserový resurfacing, který odstraňuje svrchní vrstvu pokožky, podporuje tvorbu nového kolagenu a pleť sjednocuje, vyhlazuje a omlazuje.

Důležité je přijít včas, protože často je potřeba metody opakovat, aby měly správný účinek.

Nejen krása v obličeji, ale i péče o tělo! Spoustu žen trápí celulitida, od té vám snadno pomůže neinvazivní radiofrekvenční lifting TriActive, jehož ošetření je komfortní, nebolí a má léčebný, ale rovněž tak i zpevňující charakter, koriguje obrysy a objem těla bez použití invazivních metod. Tato technologie je nejnovějším vědeckým projektem v boji proti ochablosti kůže, lokalizovanému ukládání tuku a celulitidě. Je to přirozená podpora lymfatického oběhu a zlepšení metabolismu kožních buněk.

Druhou nejpoužívanější metodou je celoroční laserová epilace. Klinika ALTOS vlastní epilační přístroj MOTUS AX, který byl navržen tak, aby se přizpůsobil jakémukoliv typu pleti, v kterémkoliv ročním období, dokonce i na opálené pokožce.

I když máte, nevěsty, plné ruce práce a starostí, věřte si, dopřejte si správnou péči na správném místě a svůj manželský první rok otevřete spokojená sama se sebou, protože od toho se bude odvíjet také váš budoucí život.

Informace o klinice

Webové stránky: Klinika Altos

Kontakt: info@altos-klinika.cz

Balíčky pro nevěsty

 

Zdroj: Klinika Altos

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close