Snubní prsteny jako připomínka vzájemné lásky – právě s touto myšlenkou svatební kroužky navrhují klenotníci z Bisaku

Co by to bylo za svatební obřad bez výměny snubních prstenů? Patří mezi nejromantičtější chvíle a nejedna maminka při ní zaslzí. Prsten je tou nejvíce hmatatelnou a každodenní připomínkou okamžiku, kdy jste oficiálně před celým světem spojili své životní cesty. Proto vybírejte obezřetně, abyste byli s prstýnky spokojeni i po svatbě. Nádherné prsteny z katalogu i navržené na míru jsme objevili v klenotnictví Bisaku.

Snubní prsteny nejsou jen obyčejným šperkem, ale pro většinu z nás znamenají slib, který jsme si dali s naším protějškem, symbolizují vzájemnou lásku a potvrzují, že to myslíme vážně. Tuto připomínku zpravidla nosíme každý den, a tedy každý den při sobě nosíme i kousek své lásky. Právě tímto přístupem se při navrhování snubních prstýnků řídí v klenotnictví Bisaku.

Firma Bisaku si zakládá na tom, že všechny nabízené snubní prsteny navrhují a vyrábí ve své brněnské dílně. Díky tomu mohou s klidem nabízet jak doživotní servis u nich zakoupených snubních prstenů zdarma, tak individuální přístup, kdy si např. můžete vybrat dámský a pánský prsten z různých kolekcí, přinést si na výrobu prstenů vlastní zlomkové zlato (takže prstýnky můžou získat ještě vyšší citovou hodnotu, když v nich bude např. zbytek rozbitých zlatých náušnic po prababičce) nebo vám upraví velikost, pokud se náhodou netrefíte hned při nákupu.

Jak vůbec správnou velikost zjistíte? Nejjednodušší bude stavit se v některé z prodejen v Praze, Brně nebo Ostravě. Pokud to máte daleko, můžete si napsat o speciální měřící kroužek a velikost zjistit s jeho pomocí. Poté si prstýnky už klasicky objednáte přes e-shop. Samozřejmostí je rytina textu podle vašeho výběru, která je v rámci objednávky snubních prstenů zdarma.

Kromě snubních prstýnků v Bisaku pořídíte také originální zásnubní prsteny a další šperky. Taková sada zásnubního a snubního prstenu v podobném stylu bude na dámské ruce vypadat naprosto skvěle, nemyslíte?

Snubní prsteny opravdu pro každého

Bisaku nabízí snubní prsteny hned v několika kolekcích, takže si tady vybere opravdu každý. Ti, kdo hledají jednoduchost a nadčasovou klasiku, stejně jako příznivci módních vln.

Zajímají vás aktuální trendy? Podle klenotníků z Bisaku je velmi moderní růžové zlato a jeho kombinace např. s bílým zlatem, nápadité designy a také dámské snubní prsteny hned s více kameny. K tomu jednoduchý pánský kroužek a budete vždy ladit…

Představme si teď jednotlivé kolekce:

Prsteny z kolekce Linia jsou jemné, elegantní s propracovanými detaily, zdobené kameny v promyšlených liniích.

Řada Vendome je nadčasová, obsahuje tenčí prstýnky převážně z bílého zlata, zdobené kameny a rytím.

Kolekci Bisaku Vintage charakterizuje klasický design, čisté linie a vysoká kvalita prověřená časem.

Bisaku Design, to je naopak osobitost a nekonvenčnost. Z této řady si vyberou páry, které mají rády něco neobvyklého a výjimečného. Návrhy jsou propracované do posledního detailu. Odhoďte konvence a můžete se těšit z klenotů podle posledních trendů.

Amour je oslava lásky, výběr toho nejlepšího a nejoblíbenějšího mezi kolekcemi Bisaku. Najdete tady čistotu a jednoduché linie i oblíbené kombinace více kovů.

Nechte si navrhnout prsteny jen pro vás

I když se to zdá nemožné, třeba si ani v takto široké nabídce nevyberete… Nebo jen nechcete mít to, co má ještě i někdo jiný? V tom případě si můžete nechat vytvořit originální návrh prstenů jen a jen pro vás. S takovými prsteny budete naprosto originální. Designéři vaši představu nejdříve naskicují a až bude odpovídat tomu, co chcete, vymodelují návrh pomocí 3D programu.

A pak už vaše prstýnky vyrobí kombinací tradiční zlatnické ruční práce a nejnovějších technologií. Standardní doba výroby snubních prstenů je asi 4-6 týdnů, dále záleží také na tom, jak dlouho vám bude trvat, než dáte dohromady návrh.

Kontakty

Bisaku má hned tři pobočky v Česku a jednu na Slovensku, objednávat můžete přes e-shop, o prstenech i samotné firmě si přečtete na webu, inspirovat a vyhledávat aktuality můžete na Facebooku a Instagramu.

Prodejny:

 

Zdroj: Bisaku.cz

  1. Ahoj. My jsme s manželem zvolili naprostou čistou klasiku ve stříbrné barvě a jako materiál chirurgickou ocel. Oba jsme sportovci a neustále se válíme někde v blátě, nebo lezeme po kopcích a ocel opravdu hodně vydrží. Takže i když tradice stále velí koukat se po nějakém tom drahém kovu, pro nás to nakonec byla jasná volba. Tereza

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close