Krásná nevěsta, to jsou nejen šaty, ale i slavnostní líčení. Co bude in v příští sezóně nám prozradila vizážistka Veronika Májková

Každá nevěsta chce být ve svůj velký den nejkrásnější. K tomu patří také make-up a účes. Vše by mělo ladit se šaty a stylem svatby, ale také s osobností nevěsty. A pak jsou tu trendy, které také ovlivňují, co si nevěsty žádají. Na nové trendy v účesech i líčení jsme se zeptali vizážistky Veroniky Májkové, která působí pod značkou Beauty by Veronique.

Veronika se vedle svatebního líčení věnuje např. i líčení modelek, proto se orientuje v současných trendech i v tom, co se brzy dostane do módy. Kromě toho je ale pro ni důležitá osobnost ženy, kterou líčí a češe, což je výhodou třeba pro ty, které se v běžném životě tolik nemalují a z výrazného make-upu mají obavy.

Můžete se tak do jejích rukou svěřit s klidným srdcem, s vědomím, že i po svatebním nalíčení a učesání to pořád budete vy. Jen ještě krásnější.

Vzhledem k tomu, že vás nejen namaluje, ale i učeše, ušetříte ve váš velký den spoustu času a váš styling bude jednotný. A pokud potřebuje upravit i vaše maminka nebo svědkyně, máte vyhráno. Veronika po dohodě spolu s nevěstou nalíčí a učeše také další svatebčanky.

Jaké služby nevěstám nabízíte?

Nevěstám nabízím líčení a vlasový styling.

Jaké budou trendy ve svatebním líčení v roce 2019?

Trendy bude určitě přirozený zdravý make-up s důrazem na projasnění pleti.

A jak budou vypadat trendy účesy?

Myslím si, že se stále budou držet spíše volnější účesy ve stylu boho.

S čím se naopak v příštím roce pomalu rozloučíme?

Stále více se upouští od použití umělých řas.

Jaké jsou podle vás české nevěsty – odvážné nebo tradiční?

České nevěsty jsou spíše tradiční. Tím, že se normálně každý den moc nelíčí, se nechtějí zrovna ve svatební den nijak odvázat. V takovém případě se snažím make-up vytvořit přirozený s důrazem na jejich přednosti. Najdou se ale i takové, které mi nechávají volnější ruku a nebojí se třeba výraznější rtěnky 🙂

A co vy, vytváříte raději něco neobvyklého nebo jste, v případě svatebního líčení a česání, spíš pro nadčasovost? Oceníte nevěstu, která jasně ví, co chce, nebo máte raději volnou ruku?

Pro mě je v líčení i účesu důležité hlavně to, aby se na konci nevěsta cítila krásná a svá, nezáleží na tom, jestli je to něco neobvyklého nebo nadčasového. A ocením spíš nevěstu, která ví, co chce, je pro mě pak jednodušší vyhovět její představě. Samozřejmě se ale také někdy může stát, že nevěsta chce například tlustou oční linku s takzvaným ocáskem, ale já vidím že to jejímu oku zrovna nelichotí. V takovém případě jí doporučím volit raději něco jiného.

Svatebnímu dni obvykle předcházejí zkoušky, takže…jak to u vás probíhá?

Svatební zkouška probíhá většinou měsíc před termínem svatby. Je lepší když si nevěsta dopředu udělá o líčení a účesu nějakou představu a pošle mi třeba nějaké obrázky. Na zkoušce potom spolu konzultujeme a zkoušíme, co jí sluší a co zase raději nedělat, jak moc má být líčení výrazné a jaký účes je vhodný vzhledem k jejímu typu vlasů nebo stylu svatebních šatů.

Kolik vaše služby stojí?

Svatební balíček, který obsahuje líčení, účes a zkoušku u mě stojí 3000 Kč.

Jak dlouho dopředu si vás zamluvit?

V průměru asi tak šest až devět měsíců dopředu. Většinou po skončení svatební sezóny, což bývá tak v říjnu, se mi začínají kupit rezervace na tu další.

Děláte i spoustu jiných věcí než jen svatby, můžete nám ty nejzajímavější projekty stručně představit?

Ano, mimo svatby líčím také na plesy, focení a různé akce. Mezi ty nejzajímavější patří například líčení České Miss.

Chcete, aby vás na svatbu nalíčila právě Veronika Májková? Pak se na ni obraťte, a to co nejdříve. Už se jí totiž začínají plnit termíny pro rok 2019!

Kontakty:

Adresa: Čs. armády 23, Bučovice

Tel.: 731 906 849

E-mail: beautybyveronique@centrum.cz

Facebook: www.facebook.com/BeautybyVeronique

 

Zdroj fotografií: Beauty by Veronique

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close