„Bojujeme „za krásnější svatby“ – to je motto, které nás provází už od začátku,“ říkají Krasobrány

Přemýšlíte nad tím, jak originálně vyzdobit nejen svůj obřad, ale i samotnou oslavu? Popřípadě, jak získat zajímavou dekoraci do foto koutku? Pokud ano, je nám ctí, představit vám Krasobrány, které nabízí k zapůjčení originální svatební slavobrány, hodící se na jakoukoliv část vaší svatby. A to vše od půjčovny Krasobrany.cz, od níž si můžete slavobránu půjčit.

 

Jak půjčovna vznikla a jaké je její motto? To všechno se dozvíte v dnešním rozhovoru.

„Naše hlavní idea vznikla při přípravě vlastní svatby. Jako každá budoucí nevěsta, jsme hledali náměty na inspiraci a našli jsme spoustu krásných fotek ze zahraničních svateb, kde dominovaly originální slavobrány. Byl to prvek, který krásně dotvářel atmosféru a styl celé svatby. Zjistili jsme, že to je přesně ten produkt, který u nás na českém trhu není k sehnání. A který na naší svatbě rozhodně nesmí chybět ? Naši ideu jsme začali postupně přetvářet v realitu.“ říkají Krasobrány.

13.4.2018 jste spustili svůj nový web, co zde můžeme najít?

Na našem webu naleznete aktuální dostupné slavobrány, které si u nás můžete půjčit. Jsou rozdělené podle tvaru a použitého materiálu. U každého produktu jsou uvedeny všechny důležité informace – jako rozměry nebo cena. Stačí si jen vybrat typ a kontaktovat nás přes poptávkový formulář. My prověříme dostupnost na váš termín a společně doladíme detaily.

Co vše jste tedy klientům schopni nabídnout? Jedná se pouze o dané rámy, nebo se k tomu pojí i nějaká dekorační služba?

Vzhledem k tomu, že každému z nás se líbí něco jiného a každá svatba je jedinečná, necháváme dekoraci slavobrán v režii snoubenců. Ostatně si myslíme, že slavobrány jsou nádherné i samy o sobě a v jednoduchosti je krása.

Mnoho snoubenců má nějaký finanční rozpočet pro svatební dekorace. V jaké cenové relaci se tedy pohybujete?

Ceny se pohybují od 1 000 Kč do 2 000 Kč, záleží, co si u nás vyberete. Snažili jsme se vytvořit designové a kvalitní kousky, které by se hlavně snadno montovaly a také převážely. Díky tomu se pořizovací ceny slavobrán vyšplhaly poměrně vysoko. Víme, že svatba je nákladná věc, a právě z tohoto důvodu jsme se rozhodli naše Krasobrány půjčovat.

Mohli byste trošku nastínit, jak poté funguje spolupráce s vámi, jak to funguje s dopravou a co vše Váš servis nabízí?

Výdejní místo máme v Praze v Hostivaři. Nejjednodušší je tedy osobní odběr, který je zdarma. Slavobrány jsme konstruovaly tak, aby jejich montáž byla co nejjednodušší. Takže se nemusíte bát, snadno to zvládnete. Navíc ke každé půjčené slavobráně dostanete i tištěný návod. Pokud zvládnete montáž skříňky z Ikea, tohle pro vás bude hračka ?Abychom to ještě více zjednodušili, půjčíme vám také nářadí, které budete pro montáž potřebovat.

Pokud by někdo raději preferoval dovoz s montáží, tak i to jsme schopni zařídit. Vše je otázkou domluvy, jsme poměrně flexibilní. Cena za dopravu se pak stanovuje individuálně, záleží, kam vám slavobránu povezeme.

Vraťme se zpět k produktu, jaká je časová náročnost produktu, kdy by Vás měli snoubenci oslovit, aby přípravy probíhali bez stresu?

Slavobrány vám můžeme půjčit i pár hodin od objednávky, toto pro nás není limitující faktor. Ale máme je zatím jen v omezeném počtu, takže určitě doporučujeme s objednávkou příliš neotálet a zamluvit si slavobránu co nejdříve. Hlavně pokud plánujete svatbu v létě.

Jaký názor máte na postupný trend využívání svatebních dekorací, co si myslíte, že letošnímu roku bude vládnout?

Právě vzrůstající trend v designových svatbách byl jeden z prvních impulsů, který nás při vzniku našeho projektu ovlivnil. Cítíme, že i u nás je spousta párů, které si chtějí svůj svatební den udělat krásný. A k tomu jim chceme pomoci. Věříme, že naše krásky doladí každou svatbu, ať už se jedná o svatbu v přírodě, industriální svatbu v hale nebo klasickou svatbu na statku. Naše slavobrány jsou opravdu velice fotogenické a vypadají skvěle i v interiéru. Doufáme, že vaše svatební fotografie budou díky nim ještě krásnější.

Všimli jsme si, že v letošním roce roste zájem o svatby ve stylu boho. Nám se tento trend také dost zalíbil, a právě proto jsme do nabídky zařadili, kromě dřevěného Trianglu, ručně vyráběné macramé. Ve výrobě máme nyní jednoduchý kovový Triangl v bronzové barvě, který se k tomuto stylu perfektně hodí.

Je možné se s Vašimi produkty někde potkat?

Vzhledem k tomu, že fungujeme od dubna, tak se zatím vše rozbíhá. Určitě bychom se chtěli příští rok nějakého veletrhu zúčastnit a ukázat nevěstám naše Krasobrány naživo. O všech plánovaných akcích a novinkách vás budeme včas informovat na sociálních sítích. Takže nás sledujte, ať vám nic neuteče.

Jak vidíte Váš projekt v budoucnu ve svatební sezóně 2018?

Pozorně sledujeme trendy a to jak u nás tak především v zahraničí a už nyní pro vás máme několik dalších návrhů v záloze. V letošní svatební sezóně, a věříme že i v té následující, budou dominovat geometrické tvary. A právě v tomto stylu chystáme několik novinek. Takže už teď je na co se těšit.

Naše poslední otázka bude mířit spíše na motto, či citát vystihující Krasobrány, klidně nějaký závěr pro čtenáře, nebo radu na plánování.

Bojujeme „za krásnější svatby“ – to je motto, které nás provází už od začátku a věříme, že naše Krasobrány tuto ideu naplní.

Zdroj: Krasobrány.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close