Žádný stres, ale úplná Havaj. Taková bude vaše svatba na ostrově Maui s agenturou Svatba na Havaji

Někteří chtějí velkou svatbu v přítomnosti všech svých příbuzných a přátel, jiní mají raději soukromí. Utéct před ruchem všedních dnů můžete při svatbě v zahraničí. Nádherné podmínky pro váš velký den nabízí Havajské ostrovy. Svatbu tam vám bez starostí zařídí agentura Svatba na Havaji.

Proč zrovna Havaj? Je sice krapet z ruky, ale zase je to učiněný ráj. Nádherná příroda, dokonalé počasí a milí lidé přispějí k tomu, aby vaše svatba proběhla přímo pohádkově.

Ostrovy nabízí řadu míst pro uspořádání obřadu. Můžete se vzít klasicky na pláži, ale také v deštném pralese u vodopádu, v zahradním altánu, na koňské farmě, v levandulovém poli nebo na lodi. O krásné svatbě na havajském ostrově Maui jsme vás ostatně nedávno podrobně informovali – dva newyorští průkopníci stylu se brali ve staré továrně na cukrovou třtinu Haiku Mill…

Do manželství můžete vkročit klasicky dopoledne, nebo také při romantickém zapadu slunce. Kdo by odolal?

Máte-li pocit, že svatba v takovémto místě vás musí nutně zruinovat, pomyslete na to, že (pravděpodobně) nebudete zařizovat hostinu, program, hudbu a ubytování pro kupu hostů, které byste jinak zvali na veselku v Čechách. Nejzákladnější balíček u agentury Svatba na Havaji vás přitom vyjde už na 699 dolarů tedy necelých 16 000 korun. K tomu si samozřejmě musíte připočítat letenky a ubytování, ale to byste stejně utratili za svatební cestu…

Výhody Havaje:

  • stálé počasí
  • krásné okolí
  • svatba a svatební cesta v jednom
  • soukromí
  • trochu jiný obřad (zahájený tradičním havajským troubením na mušli, vtipnější a originálnější proslov oddávajícího, než na jaké jsme zvyklí v Čechách, květinové věnce, tradiční havajský tanec nebo hra na ukulele a další zajímavosti, díky nimž budete na svou velkou chvíli rádi vzpomínat)

S agenturou je to snadné

Nejjednodušší způsob, jak mít svatbu v zahraničí, je svěřit se do rukou profesionální agentuře. Ta za vás nejen vše zařídí na místě, včetně domluvení oddávajícího a vyřízení místních formalit a poplatků, ale pomůže vám také s papírováním nezbytným pro to, aby svatba byla platná i u nás doma. Na Havajské ostrovy se specializuje agentura Svatba na Havaji.

Majitelé agentury žijí na ostrově Maui, mají tedy vše na dosah, znají místní výhody i zádrhele, jsou v kontaktu s dodavateli i úřady. Zajistí nejen obřad, ale také už zmíněné úřední požadavky.

Co potřebujete

Abyste se mohli vzít na Havaji, v prvé řadě musíte být plnoletí a mít platný cestovní pas (min. 6 měsíců po návratu domů). Pro vstup na území USA, pod které Havaj spadá, je nutné vízum nebo povolení Esta. Jinak v Česku nemusíte zařizovat nic a na Havaji se o vše postará agentura.

Po příletu se musíte sejít s místními úřady, abyste získali svatební licenci, bez níž vás neoddají. Schůzku pro vás předem domluví agentura, stejně jako poté zajistí vydání ověřeného oddacího listu. Ten vám přijde poštou za 8-10 týdnů po sňatku.

S tímto oddacím listem potom jen zajdete na matriku (speciální matrika v Brně nebo můžete na vaši nejbližší matriku, odkud oddací list do Brna pošlou). Český oddací list vám pak bude vystaven do dvou měsíců.

Nejen svatby jsou na Havaji krásné

Agnetura se sice jmenuje Svatba na Havaji, ale zajistí pro vás i další věci. Tak například můžete během vaší dovolené svou lásku romanticky pořádat o ruku. Máte už po svatbě? Oslavte výročí opravdu velkolepě! Můžete zde také symbolicky obnovit svůj slib.

Agentura pro vás zajistí také ubytování a průvodce, abyste tyto krásné ostrovy mohli dokonale poznat. Máte rádi jógu nebo potápění? I tyto aktivity si s agenturou můžete bezstarostně dopřát. Filmoví fanoušci pak jistě ocení výpravu na místa, kde se natáčely známé filmy a seriály. A že jich bylo! To je už zajímavá nabídka na svatební cestu, nemyslíte?

Pár praktických informací na konec

Protože je Havaj docela daleko, naplánujte si přílet dostatečně dlouho před obřadem. Ideálně hned několik dní, abyste se stihli nejen vzpamatovat z cesty, ale také aklimatizovat na nový čas. Cesta z Prahy trvá kolem 23 hodin a časový posun je také velký, je tam o 12 hodin méně než u nás.

Jistě vás bude zajímat, jak vás svatba na Havaji vyjde finančně. Záleží na tom, co vše si objednáte. Tak například:

  • Základní balíček = 699 dolarů
  • Obřad na ranči s koňmi = 1350 dolarů
  • Obřad na pláži s tradiční hostinou luau = 1390 dolarů

Navíc budete potřebovat 100 dolarů na administrativní poplatky, které se hradí na havajském úřadu v hotovosti a nejsou zahrnuty v ceně balíčků ($70 za svatební licenci a $30 za vydání ověřeného oddacího listu).

Podrobnosti a ceny všech balíčků i dalších svatebních služeb najdete zde.

Chcete se vzít na Havaji? Máte dotazy? Kontaktujte agenturu Svatba na Havaji:

E-mail: havaj-svatba@seznam.cz nebo svatbanahawaii@gmail.com

Tel.: 1-808-264 6164 (počítejte s časovým posunem -12 h)

Fotky a aktuální informace nabízí také Facebook a Instagram.

 

Zdroj: Svatba na Havaji

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close