Hledáte pomoc při organizování svatby? S týmem „profi svědků“ Stačí říct jen ano půjde vše jako po másle

Chystáte svatbu, ale rádi byste aspoň část starostí přesunuli na bedra někoho jiného? Často pomáhají svědci, ale jestli ti vaši nemají tolik zkušeností, třeba se vám budou hodit „profesionální svědci“, jak se sami označují svatební organizátoři Petra a Jiří, které najdete pod značkou Stačí říct jen ano.

Někdo se rád spolehne na svatební agenturu, ale jsou lidé, kterým (i třeba jen zdánlivě) škrobený a neosobní přístup takovýchto organizací prostě nesedí. Právě pro ně je tu realizační tým Stačí říct jen ano. Dva spolužáci Petra a Jiří se nezávisle na sobě věnovali přípravě nejrůznějších eventů, až se rozhodli spojit své síly právě k organizaci svateb. Proč právě svatby? Naplňují jejich profesionální představu o osobním přístupu a úzkém kontaktu s klientem.

A co můžete naopak očekávat vy od nich?

V prvé řadě je to už ten zmíněný osobní přístup. Sami se nepovažují za agenturu ani za firmu, ale za jakési profesionální svědky, tedy ty, které kamarádi nejčastěji vyřizováním záležitostí při organizaci svatby pověřují.

Je pro ně typická empatie a napojení na přání klienta – ať je jakkoliv bláznivé. Zorganizují vám golfovou svatbu, balonkové šílenství nebo zahradní slavnost na zelené louce – to vše s úsměvem.

Staví na příjemném, obyčejném chování, prostě jako byste se opravdu sešli s těmi svými svědky, které zaúkolujete přípravami. Stejně jako svědkové se vám budou věnovat osobně – nepřehodí vás žádné asistentce, takže se vyhnete komunikačnímu šumu a z toho plynoucím komplikacím. Na vše budou na vlastní oči dohlížet od prvotního kontaktu, až po odchod posledních hostů.

Mají bohaté zkušenosti s organizováním akcí – můžete se na ně opravdu spolehnout. A tvoří sehraný tým, který si při přípravě vaší veselky pomáhá, abyste byli maximálně spokojení.

Po letech v oboru už si vybudovali velký okruh prověřených partnerů, jejichž služeb využívají, díky dlouholeté spolupráci vám také domluví příznivé ceny. Umí zařídit:

  • místo na svatbu
  • catering
  • nábytek a dekorace
  • fotografa a kameramana
  • svatební grafiku a veškeré myslitelné tiskoviny
  • květiny a dekorace
  • hudbu a zábavu
  • sweetbar včetně svatebního dortu
  • prstýnky
  • hlídání dětí
  • líčení, účes a svatební šaty pro nevěstu a oblek pro ženicha

Zkrátka dokážou vše a kdybyste je požádali, snad vám uzavření sňatku i doopravdy odsvědčí. Kromě svatby vám pomohou zařídit také další události, jako třeba zásnuby nebo rozlučku se svobodou.

Chcete se s nimi zkusit spojit? Kontaktujte je:

Najdete je v Praze, ale rádi se s vámi sejdou i kdekoliv jinde. Stačí na jejich nabídku jen říct „ano“.

 

 

Zdroj: stacirictjenano.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close