I fotokoutek může být stylový. Profi kvalitu a nepřeberné možnosti zábavy vám přiveze Budka, která baví

Snad žádná současná svatba se neobejde bez fotokoutku. Proč ho mít a jak se odlišit od ostatních, to se dozvíte, když budete číst dál. O tom, že originalita je možná i v této oblasti, vás přesvědčí Budka, která baví.

Sociální sítě zaplavují bláznivé obrázky z fotokoutků z kdejakého plesu, oslavy a nutně také svatby. Zdá se to jako zbytečnost, v době mobilů s vychytanými foťáky, kdy se každý může vyfotit, kdykoliv se mu zlíbí. Proč jsou tedy fotokoutky tak populární a proč byste ho na své svatbě měli chtít i vy?

  • zabaví hosty, když se půjdete fotit nebo nastane prodleva v programu
  • umožní jim kreativně se vyřádit
  • pomůže prolomit ledy mezi lidmi, kteří se až tak dobře neznají
  • hosté si odnesou na památku hotovou papírovou fotku, což je v době digitální produkce milé
  • fotku mají k dispozici tady a teď
  • každý bude mít příležitost vyfotit se s nevěstou
  • vzniknou veselé, neformální fotky, s jinou atmosférou než od oficiálního fotografa
  • fotky lze rovnou lepit do alba i se vzkazem od hostů a máte krásnou připomínku vašeho dne

Jak na to

Dobře, rozhodli jste se, že fotokoutek je správná volba. Teď jen vymyslet, jak na to. A nebo si přečtěte následující řádky, kde shrnujeme vaše možnosti.

Jednou z nich, finančně asi nejméně náročnou, je dát k dispozici mobil nebo foťák, případně i přenosnou tiskárnu s  fotopapíry. K tomu pár papírových dekorací, ať už vlastní výroby, z Fleru či od některého specializovaného dodavatele, třeba Svatebních nezbytností, které jsme vám nedávno představili. Nezapomeňte na vhodné pozadí, hezká je příroda, nebo aspoň nějaký jednobarevný závěs či stěna. A domluvte se s někým, kdo bude obsluhovat foťáky a tiskárnu. Nevýhodou této varianty je, že je pro vás dosti organizačně náročná. Vše objednat a nachystat a domluvit, to může stát dost času.

Další možností je nabídnout některý z instatních fotoaparátů — Polaroid, Instax. Odpadne vám starost se sháněním tiskárny, jinak je vše prakticky podobné jako u předchozí varianty. Značnou výhodu máte, když už foťák vlastníte. Můžete si ho také koupit, třeba vás papírové fotky nadchnou a budete aparát používat i po svatbě. Některá místa, kde se často konají svatební hostiny, tyto foťáky také půjčují, jako součást balíčku svatebních služeb.

Fotokoutek si taky můžete objednat u vašeho oficiálního fotografa, někteří jej mívají v nabídce. Nevýhodou může být to, že pro fotografa je zpravidla na prvním místě jeho práce a fotokoutek je jen jakýmsi doplňkem, Popelkou, která se krčí v koutě. A přesto si za něj připlatíte. Takže pokud se rozhodnete pro tuto možnost, určitě se předem vyptejte na všechny detaily a zkuste sehnat reference, abyste později nebyli zklamaní.

A nebo se poohlédněte po firmě, která se na fotokoutky specializuje. Silnou stránkou těchto firem je zaměření na jednu oblast, takže lze předpokládat, že se vašemu fotokoutku budou věnovat naplno. I tady se ale vyplatí vybírat. Je to samozřejmě nejdražší možnost, proto chtějte něco navíc, co vás odliší od ostatních svateb. Jedinečnost vám rozhodně zajistí Budka, která baví.

Co umí Budka, která baví

Budka vám zajistí fotokoutek, který je skutečně stylový. Žádný obyčejný foťák, ale rovnou specializovaný fotobox s mnoha funkcemi. A jako bonus zajímavě vypadá. Dojedou za vámi kamkoliv po ČR a s budkou vždy přijede proškolený asistent. Takže se nemusíte vůbec o nic starat.

A co vám Budka nabídne?

  • klíčovací pozadí, které si vyberete nebo necháte vyrobit podle vlastního návrhu
  • velké množství profesionálně připravených rekvizit
  • grafická kouzla: na fotku si můžete přidat rámeček dle svého přání, třeba datum svatby, vaše jméno apod., lze vytvořit pohyblivý gif nebo spojit tři fotky do jedné
  • možnost sdílet fotky na sociální sítě
  • okamžitý tisk
  • množstevně neomezený tisk
  • možnost vytvářet svatební fotoalba

Asi vás také zajímá, jak fotobox ovlivní vaši peněženku. Za tři hodiny zábavy na svatbě zaplatíte od 8 900 Kč v základním balíčku, další náklady se pak budou odvíjet od toho, co dalšího budete po Budce chtít. Doprava po Praze je zdarma.

Pokud se rozhodnete, že Budka, která baví, je zrovna to pravé pro vás, objednejte si ji prostřednictvím formuláře na webu, nebo zavolejte na číslo 774 485 333. Můžete také napsat mail na adresu info@budkakterabavi.cz.

Ladíte svatbu, aby byla stylová do všech detailů? Pak stejně přemýšlejte taky o zábavě pro své hosty a koneckonců i pro sebe (když už budou všecky oficiality a povinnosti za vámi, rádi se jako novomanželé konečně uvolníte). Dotažením i těchto drobností bude vaše svatba odlišná od řady dalších a účastníci na ni budou rádi vzpomínat.

 

Zdroj: Budkakterabavi.cz

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close