Wedding UP!2019, Letos v říjnu nejen v Ostravě ale i v Hradci Králové nás čeká veletrh inovací, nápadů a spojení!

Co je cílem? Propojit se, ukázat v Česku, že konkurenci není nutno na každém rohu pomlouvat a že je výhodnější pozvat na „svůj píseček“ i další. Najednou už to nebude „píseček“, ale pláž.

Ať už jste velkou nebo malou rybou ve svatebním moři, právě pro vás je tento event perfektním místem pro inspiraci a možné navázání dalších spoluprácí.

 

Nechceme tvořit asociace, ale realizovat pravidelně jakýsi veletrh inovací, nápadů a spojení, aby český „svatební“ trh nestagnoval, ale byl schopen se flexibilně přizpůsobovat nárokům a očekáváním klientů.

Wedding UP je byznysová konference pro podnikatele ze světa svateb nejen v Česku. Je to jednodenní akce, která se skládá z přednášek, workshopů a networkingu. Přednášející jsou odborníky zpravidla ze svatební sféry, nicméně i z oboru marketingu a obchodu a dalších odvětví, užitečných pro svatební dodavatele. Hlavní myšlenkou projektu je „Spojit se a vydělávat“. Záměrně nepoužíváme slovo vydělat – evokuje totiž jednorázový zisk. A to není smyslem podnikání a propojení. Jde nám o užitečná spojení, kde můžou profitovat obě propojené strany.

Zapojujeme do weddingup i zahraniční hosty, abychom měli inspiraci, případně srovnání s cizinou. A také proto, že cíleným propojením mohou mnozí z účastníků konference třeba vstoupit na zahraniční trh. Anebo minimálně získat povědomí o tom, „jak to chodí“ jinde.

Loňský ročník Wedding UP!dopadl velmi dobře, a tak se letos rozšiřuje o další město.

 

10.10.2019 budou připraveni skvělí řečníci v Hradci Králové (Pivovar Mžany) a 24.10.2019 proběhne tento super festival propojování v Ostravě (Zábavní centrum Venuše).

Bližší informace najdete na weddingup.eu nebo ve FB skupině Wedding UP!

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close