Nevěsty pozor! Už v půlce ledna si můžete vybrat dodavatele na svou svatbu na Svatební show v Brně!

Zima sice není hlavní sezónou svateb, zato je ale pěkně rušno v oblasti svatebních veletrhů. Právě teď můžete načerpat inspiraci, prohlédnout si nové trendy, ochutnat dorty a vyzkoušet si svatební šaty nebo prstýnky, to vše na jednom místě. Brněnští snoubenci budou tuto možnost mít hned krátce po Novém roce, kdy vypukne Svatební show 2019.

Už 9. ročník akce se koná 18.-19. ledna 2019 ve Vaňkovce, v historické budově staré slévárny. Pořadatelem veletrhu je svatební agentura NAIVE. Tváří svatební show je modelka a Česká Miss 2008 Eliška Bučková. Moderovat budou Jakub Kohák a Petr Holík.

Brány veletrhu se otevřou v pátek v 15 hodin a poslední návštěvníci odejdou v sobotu v 18 h.

Program a soutěže

Program akce bude nabitý. Nejvíc očekávané jsou módní přehlídky, na kterých uvidíte svatební šaty, pánské obleky i modely pro malé družičky.

Kromě brouzdání mezi vystavovateli uvidíte ukázky tanců i různá hudební vystoupení, např. zpěváka Jarka Šimka nebo mladého talentovaného Mila.

Velkým lákadlem jsou pak různé soutěže:

Vrcholem je soutěž o svatbu snů zdarma! Vítězové získají svatební šaty, oblek pro ženicha, svatební líčení a účes, svatební oznámení, foto a video služby, svatební dekorace, organizaci svatebního dne, dort a další služby v celkové hodnotě 150 000 korun. Termín a místo svatby zůstává zcela ve vaší dispozici. Podmínkou je registrace do soutěže. Box pro registrační lístky bude od 8. ledna ve Vaňkovce, pokud to ale nestihnete, registrační lístek můžete vyplnit také u vstupu na veletrh. Na akci se pak budou losovat vítězné páry. Vyhrává pouze ten, kdo je nejen vylosován, ale také na místě přítomen.

Oblíbeným prvkem podobných akcí bývá také tombola. V banku na brněnské Svatební show budou např. luxusní svatební šaty dle vlastního výběru ze svatebního salonu Naïve, pánský oblek šitý na míru u firmy Plešinger nebo třeba originální svatební dort od stejnojmenné firmy.

Pokud se vám zalíbí nějaké svatební šaty, máte možnost si je přímo na festivalu zakoupit za zvýhodněné ceny. Není to úžasné, pořídit si model na svatbu bez starostí a dlouhého hledání?

Vystavovatelé

Koho na Svatební show uvidíte? Samozřejmě organizátora – svatební salon a agenturu Naïve. Z našich stránek znáte Družičkování, snubní prsteny Helioring a Kredum, půjčovnu cateringového vybavení NFCP rental equipment nebo hlídací službu pro děti Andělín. Na koho se ještě můžete těšit, zjistíte na webovkách veletrhu.

Kontakty

Veškeré informace o akci Svatební show 2019 najdete kromě našeho článku také na webu, Instagramu nebo Facebooku. Zde budou postupně přibývat jak položky programu, tak i ceny do tomboly a další aktuality.

Tak snoubenci z Brna a okolí, připravte se a hned v půlce ledna hurá na akci! Zatím se můžete naladit prostřednictvím obrázků z loňského ročníku, kde mj. můžete obdivovat i krásnou Elišku Bučkovou, tvář letošního ročníku:

Zdroj: Svatebnishow.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close