Brněnský svatební festival vám nabídne přehlídku toho NEJ, co lze ve svatebním průmyslu nabídnout

Plánujete svatbu v příštím roce? Rádi byste věděli, jaké trendy, novinky a nápady byste mohli použít? Chcete se seznámit s dodavateli na svatbu a s výrobci zajímavých a kreativních svatebních šatů nebo doplňků? Naplánujte si cestu do Brna! BRNO SVATEBNÍ FESTIVAL se koná od pátku 8. 11. do soboty 9. 11. v hotelu Courtyard by Marriott v Brně.

Pořadatelé slibují prvním 30 návštěvníkům v pátek i v sobotu welcome drink a malý dárek.

V loňském roce se konal první ročník tohoto svatebního eventu, a to v překrásné galerii Fait. Tváří loňského festivalu byla čerstvě zasnoubená Nikol Moravcová a na módních přehlídkách ukázali své umění návrháři z atelieru PONER a brněnský talent Michael Miroslav Knot. Ve svatební tombole byly k mání skvělé ceny: snubní prsteny, svatební šaty, květinová výzdoba, koordinace svatby, svatební dort, pánský oblek na míru a více než 50 dalších výher.

Novinkou byly „pokojíčky“, tj. přehledné členění vystavovatelů dle oboru, což přineslo úplně nové pojetí výstavy.

Co vás čeká v roce 2019?

Největší svatební festival nabízí setkání plné inspirace a novinek ve světě svateb. Módní přehlídky svatebních a společenských šatů salonů a také VIP přehlídky módních návrhářů Terezy Sabáčkové, Alice Abraham, Michaely Dúcké a Michaela Miroslava Knota. Modely předvedou finalistky Look Bella Prestige Models a Miss Czech Republic, moderuje Eva Decastelo a Petr Šimek. Program najdete na stránkách festivalu. 

Na festivalu se také představí aplikace Bride Advisor, ve které i vy máte možnost najít tipy, ukázky a doporučení pro vaši svatbu. Jak aplikace funguje, zjistíte na stránkách brideadvisor.cz, kde si ji lze zdarma stáhnout.

Ve svatební tombole jsou hodnotné dary v celkové výši 200 000 Kč. Například můžete vyhrát snubní prstýnky, svatební šaty, pánský oblek, svatební dort, zapůjčení dekorací, líbánky v luxusním hotelu v Luhačovicích nebo svatební noc v Courtyard by Marriott.

Najdete zde také rozsáhlou nabídku kontaktů na dodavatele na svou svatbu, s nabídkou jsou spojené i  veletržní slevy, ochutnávky dortů a vín.

Pro pány bude připraven speciální pokojíček, kde si v klidu a pohodě vyberou oblek i košili, boty i doplňky.

Pro nejmenší dětský koutek s hlídáním, přebalováním a křesílkem na kojení.

Novinkou letošního ročníku jsou tématické workshopy – svatební styling nevěsty, plánování svatby, krasopsaní, tipy od fotografa či jak roztočit tu nejlepší svatební party a vybrat hudbu na obřad. Konají se v pátek i v sobotu, rozpis bude zveřejněn týden před akcí. Pro návštěvníky festivalu je vstup volný.

Kdy, kde a za kolik

Kde: hotel Courtyard by Marriott, Holandská 12, Brno, vedle Spielberk office

Kdy: 8. 11. 2019 15-19 h a 9. 11. 2019 10-17 h 

Za kolik: vstupné 150 Kč/os/den, děti do 12 let zdarma, VIP vstupy 400 Kč v prodeji na smsticket.cz zahrnují rezervované místo na přehlídku, prosecco, dárek, přednostní vstup a šatnu zdarma

Neváhejte a přijďte na BRNO SVATEBNÍ FESTIVAL! Jste srdečně vítáni!

 

Zdroj fotografií: brnosvatebnifestival.cz

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close