Budu se vdávat! aneb jak se z toho nezbláznit…

Tento eBook vznikl jako příručka pro nevěsty, které se rozhodli si naplánovat svůj svatební den samostatně. Chtěli jsme vytvořit komplexního průvodce, který vás krok za krokem provede všemi důležitými body svatebního seznamu, kterým se musí každá nevěsta prokousat, aby si zorganizovala svou vysněnou svatbu.

Příručka obsahuje 20 nejdůležítějších kapitol, které vás do detailu provedou danými přípravami. Několik let monitorujeme svět svateb a snažíme se na základě několikaletých zkušeností předat veškeré tyto informace a inspiraci právě prostřednictvím této knihy do vašich rukou.

Redakce Svatebního blogu ve spolupráci s nespočtem odborníků ve svých svatebních oborech vytvořili projektový manuál, jak si od A po Z zorganizovat svatební přípravy tak, aby jste se z toho doslova nezbláznila. Kniha se zaměřuje na celkové plánování úkolů ze svatebního listu, jak mít pod kontrolou svůj svatební rozpočet. Připraví vás na krizové body a poodhalí zákulisí spolupráce s dodavateli. Dozvíte se veškeré nutné praktické informace týkajícíc se   svatební administrativy a připomene vám vše ze svatební etikety. V knize propojujeme plánování se svatebními tradicemi a hlavně novými svatebními trendy.

Kniha obsahuje nespočet designového materiálu a inspirativních fotografií. Zmiňujeme se o zajímavých českých dodavatelých, kteří zkrášlí a doladí každý detail.V rámci zakoupení tohoto průvodce pro nevěstu získáte ZDARMA svatební pracovní list, který vám vizuálně pomůže při přípravách. Nedílnou součástí je také možnost využítí nové svatební mobilní aplikace,která je ke stažení do vašich smartphonů ZDARMA. S námi proměníte stres ze svatebních příprav v nezapomenutelnou životní etapu.

 

 

 

 

JIŽ BRZY V PRODEJI !

Click on the background to close