Pořiďte si nezapomenutelné fotografie ze své svatby se službou Pusou to začíná

Fotografie mají tu kouzelnou moc, že umí zachytit každý okamžik z našeho života. Tím nám umožňují kdykoliv se ohlédnout za tím, co jsme prožili. Ať už jde o narozeniny, dovolenou nebo právě svatbu. A právě z tohoto důvodu vznikl projekt Pusou to začíná, který nabízí služby svatebního fotografování i tvorbu svatebního videa, které zachytí jeden z nejdůležitějších dní vašeho života.

S ničím se nechlubí lépe, než s kvalitními fotkami, které zachycují nejdůležitější okamžiky ze života. Ať už jde o zveřejnění fotografií na sociálních sítích, vytvoření fotoalba nebo dokonce fotoknihy. Díky fotografiím a videím se můžeme vrátit do všech krásných chvil, časem můžeme vzpomínat i spolu s našimi vnoučaty, která fotografie přesunou do atmosféry, kterou jste kdysi sami zažili. Proto bychom vám chtěli představit projekt Pusou to začíná, který netvoří jen obyčejné fotografie, které byste si zvládli udělat i sami: „Vaše svatba si zaslouží víc, než jen „obyčejné“ záběry. Zaznamenáváme je jako příběh – přesně tak, jak proběhne. Do příběhu dáváme kus sebe, vytváříme ojedinělé a nezapomenutelné scény.“ říká Michal Kubala, zakladatel projektu.

 

Pusou to začíná nabízí fotografické a video služby, které poskytují profesionálové ve svém oboru. Výhodou je, že si můžete vybrat ze tří balíčků, které se liší jak obsahově, tak cenově. Podle nás jsou ale ceny příznivé, vždyť půjde o památku na celý život 🙂 . A to stojí za určitou kvalitu. Ti nejméně nároční si vyberou z balíčku Mini, pro náročnější je zde balíček Standart. A pro ty největší svatby pasuje balíček Gold, kde si užijete 11 hodin fotografování – to se podle nás hodí hlavně na větší svatby nebo pro páry, které chtějí mít vyfoceno opravdu vše. Od svatebního obřadu, přes zachycení toho, jak probíhalo česání a líčení nevěsty, až po vtipné fotografie ze samotné svatební hostiny.


Ačkoliv tato služba sídlí v Praze, nemusíte se bát, že o jejich služby přijdete. Tato fotografická a video produkce funguje nejen v celé České republice, ale dokonce i v zahraničí, což je skvělá zpráva! Na více ukázek z jejich tvorby můžete zabrousit na jejich #Instagram, Facebook nebo do portfolia.


A zde je ještě trocha inspirace, která by vám mohla pomoct při rozhodování, zda si služby Pusoutozacina.cz opravdu vybrat 🙂 .

 

 

Zdroj: Pusoutozacina

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close