Vytvořte si originální svatební fotky se stylovým fotobusem v pozadí

Svatební fotografie jsou velmi důležitou součástí svatby. Jde o vzpomínku, kterou budeme moci ukazovat všem lidem kolem nás, nebo nad nimi vzpomínat na stará kolena s úsměvem na tváři. Navíc – je velká šance, že se s nimi mnoho nevěst pochlubí i na Instagramu. A nic neozvláštní vaše fotky tolik, jako tento retro fotobus, který se sebou přináší i fotobudku, která vám vytiskne fotografie na počkání.

Fotobus v sobě kloubí krásu starého autobusu s retro vzhledem a s nádechem modernosti. Pokud nechcete jen obyčejné svatební fotografie, ale toužíte po něčem bláznivém, originálním a vtipném – je fotobus to pravé pro vás. Jeho součástí je navíc i fotobudka, která vám na počkání vytiskne vaše skvělé fotografie.

Autobusy tohoto typu se vyráběly kolem roku 1949, takže si můžete být jisti, že za vámi přijede něco, co bude samo dýchat svým příběhem. Díky krásnému interiéru autobusu nemusíte mít jen fotky vedle autobusu, ale i uvnitř něj samotného. Autobus je vhodný pro různé typy svateb, nejvíce pro retro, vintage a „bláznivé“ svatby. Fotografie můžete doplnit i Svítícími písmeny, které se k fotobusu dokonale hodí.

Služeb fotobusu může využít kdokoliv, tudíž si jej může pronajmout každá nevěsta, ať žije kdekoliv v naší republice. Nyní se s námi můžete podívat na náhled toho, jak mohou takovéto svatební fotky vypadat. Více jich najdete na Facebooku, Instagramu nebo webových stránkách fotobusu.


Jak jsme již psali, fotobus je ideální například na vintage nebo retro svatby. Proto pro vás máme i malou inspiraci na to, jak by taková svatba mohla vypadat. Ať už jde o celou svatbu v tomto duchu nebo jen o samotné pozadí pro vaše fotografie, retro a vintage budou vypadat v kombinaci s fotobusem krásně. Do fotobudky, ale i k samotnému focení si můžete koupit ještě nějaké vtipné rekvizity, které vše ještě více oživí.

 

Zdroj: Fotobus, The knot, Bridal guide

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close