Zachyťte ty nejlepší okamžiky vaší svatby! PIXITO potřebuje jen váš #hashtag.

Svatba to je hromada nezapomenutelných a krásných zážitků. Samozřejmě asi každý svatební pár přizve  na tuto událost fotografa a nebo videokameramana. Občas se ale stane, že v průběhu svatby máte chuť spojit zábavu s rychlou fotografií a někdy i s #hashtagem. A tady je ta podstat projektu s názvem PIXITO.

Ať se jedná o svatbu nebo například i jiný event a rádi by jste pro hosty, nebo pro vás samotné, měli vzpomínku v podobě tištěné fotografie, PIXITO je ta pravá volba pro vás!

A jak služba funguje? 

Služba vyhledá na Instagramu každou fotografii s vaším #hashtagem, kterou následně ihned vytiskne.

Na výběr máte ty nejkvalitnější fotografie o velikosti 9x13cm nebo 10x15cm. Další možností je využití fotokoutku s různými rekvizitami, takže si tím zajistíte i spoustu zábavy. Na vás tedy je jen po jakem přístroji sáhnete, na výběr máte 4 možnosti, kdy na webu má každý detailný popis, co vše vám může nabídnout.

Tým PIXITO pak zajistí dopravu a garantují, že na každou událost dorazím včas! Samotné PIXITO zapojí a po celou dobu akce budou se svým týmem k dispozici. Pro nás je velmi zajímavé, že můžete tisknout neomezený počet fotografií! Před akcí umí vytvořit grafiku fotorámečku a také zajistíme polep PIXITA. Samozřejmě služba je flexibilní a určtitě se dá doladit spousta jiných detailů a vašich přání. Stačí je jen kontaktovat skrze kontaktní formulář.

Pro vaší představu spolupráce s PIXITEM jsme zabrousili do jejich Instagramu :-).

 

 

 

 

Zdroj: pixito.cz

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close