Využijte svátek sv. Valentýna k luxusní a romantické žádosti o ruku. V Chateau Mcely vám s tím pomohou!

Ledva skončily Vánoce, mílovými kroky se blíží další, a to velmi romantický, svátek. Ano, než se nadějeme, je tu únor a s ním svátek sv. Valentýna. Krásná příležitost, jak si dát najevo svou lásku. A také ideální čas k žádosti o ruku! Perfektní tipy mají v Chateau Mcely.

Jistě, pánové, chce to hodně odhodlání a sbírání odvahy, abyste svou vyvolenou požádali o ruku. Protože, i když víte, že se navzájem milujete, stejně po oné velké otázce následuje chvíle napětí a děsných nervů. Co když řekne ne? Naštěstí ženy většinou řeknou ano, ale pořád zůstává otázka, jak udělat žádost o ruku co nejromantičtější nebo nejoriginálnější. Abyste o ní mohli vyprávět nejen budoucím svatebním hostům, ale třeba i vnoučatům.

Žádost o ruku? Jak na to

Klasikou je romantická večeře ve dvou s prstýnkem vytaženým v příhodné chvíli. Může se objevit ve skleničce šampaňského nebo jako součást dezertu.

Pro žádost o ruku se hodí také zvláštní a něčím významná místa, jako například rozhledny, vrcholky hor nebo zámecké věže – podle vašich zálib a preferencí. Cestovatelé mohou využít výlet nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí. Tak třeba Florencie nebo Paříž k podobné události přímo vybízejí. Zkusit to můžete třeba i tam, kde jste se seznámili.

Romanticky proběhnou  zásnuby ve wellness & spa prostředí. Taková privátní vířivka, k tomu šampaňské a sametová krabička… Tomu žádná žena neodolá.

Originální je stopovací hra – zanechávejte své milé vzkazy, které ji povedou dál a dál, až na konci najde prsten a vy budete moci pokleknout.

Jste-li milovníky romantiky a luxusu, skvělé příležitosti najdete na zámku Chateau Mcely. Tam lásce přejí, a proto myslí nejen na svatby, ale také na důležité okamžiky, které svatbě předcházejí.

Tipy Chateau Mcely

Variant, které toto kouzelné místo nabízí, je nepřeberné množství. Co to pojmout třeba takto:

Ubytujte se v nejkrásnějším prezidentském apartmá Agape, a to přímo nahoře ve věži zámku. To je přeci ideální místo pro princeznu. Navíc, samo slovo agapé je řeckým synonymem nejčistší formy lásky. A teď to přijde. Připravíte si své menu společně s šéfkuchařem Honzou Štěrbou přímo v elegantní kuchyni vašeho apartmá. To samo o sobě je originálním zážitkem. A když už kráska nebude čekat nic lepšího, překvapíte ji letem balónem nad zámkem a Svatojiřským lesem, kde vám už nemůže říci ne! Jen pozor, dostupnost vaření s Honzou Štěrbou si nezapomeňte včas ověřit, je možné jen ve vybraných termínech.

Foto Dara Rakovčík

Možná také využijete celoúnorové příležitosti společného dezertu s romantickým názvem „Agapé“ Honzy Štěrby jen pro zamilované páry, který se může stát tím pravým úkrytem prstýnku z lásky.

Nebo si raději vyberete o 20 % zvýhodněný lázeňský rituál Mcelský elixír lásky?

Od 14. do 17. února 2019 si také můžete společně pochutnat na Valentýnském menu.

Prstýnek můžete schovat pod hrníček s ranní kávou či položit tu osudovou otázku na projížďce v kočáru taženém koňmi. Anebo si objednejte společné focení v zámeckém parku a přitom najednou vytáhněte prstýnek. Fotograf tak zachytí prvotní reakci a zachová vám ji jako krásnou vzpomínku. Nebo byste dali přednost některému jinému z mnoha romantických způsobů žádostí o ruku, jak se to dělá na Chateau Mcely?

Jak vidíte, možností je spousta. Stačí si vybrat podle toho, co vaši vyvolenou potěší, sebrat odvahu a pustit se do toho. A pokud vás zaujala právě nabídka Chateau Mcely, rozhodněte se co nejdříve a rezervujte si svůj pobyt i veškerou pomoc s romantikou na e-mailu Chateau@ChateauMcely.com.

Zdroj: Pixabay.com, Chateaumcely.cz, úvodní foto Pavlína Jarošová

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close