Světoví návrháři se předhánějí v nápadech na šaty pro matky nevěst a ženichů. Je z čeho vybírat!

Připravili jsme pro vás inspirativní pohled na letošní kolekce několika světových značek a návrhářů, kteří ve svých kolekcích šatů na rok 2019 mysleli také na matky nevěst a ženichů. Jejich pohledy i modely jsou různé, určitě vás zaujmou a získáte námět k přemýšlení. Nezapomínejte, že matka nevěsty je druhá nejdůležitější žena na svatbě a hned za ní je matka ženicha. Pro obě maminky tu dnes máme výběr z kolekcí hned tří předních módních návrhářů. 

Veni Infantino

Veni Infantino je součástí módního domu Ronald Joyce, který se specializuje na svatební módu. Kolekce pro jaro/léto 2019 se vyznačuje sofistikovaností, ženskostí a elegancí. Matky nevěst a ženichů v podání Veni Infanito jsou sebevědomé, jedinečné a stylové.

Na každém modelu je patrná vysoká kvalita použitého materiálu i provedení. Střihy i zpracování odpovídají světové kvalitě. Nechte se inspirovat modely, které z vás udělají první dámu na party.

Každý model je doladěn k dokonalosti a je tu i nezbytný klobouk, další velký hit letošní sezóny.

Luis Civit

Pohoda, elegance a uvolněnost je cítit v kolekci Luis Civit Jaro/Léto 2019. Na první pohled je zřejmé, že další z předních módních značek svatební módy vsadili na radost, šarm a lehkost.

Zvolili kvalitní materiály, příjemně ladící barvy a nechávají rozehrát individualitu do všech detailů. Tyto modely přímo omlazují a uvolňují. Je to dokonalá symbióza vkusu a nadčasovosti.

Všimněte si, že každý model je doplněn kloboukem. Zdá se, že bez klobouku budete v letošní sezóně na společenské události nedostatečně oblečená.

Koneckonců, proč vynechávat pokrývku hlavy? Vždyť ženám vždy sluší a také nás nutí stát rovně a chodit rovně. Není nic hezčího, než elegantní žena, která má krásné držení těla.

Gina Bacconi

Oblíbená značka zejména u mladších maminek snoubenců. A to nejen proto, že značka Gina Bacconi tvoří cenově dostupný luxus.

Modely jsou odlehčené díky vynikajícímu střihu a vysoké kvalitě látek. Mají mladistvý šmrnc a dobře sedí.

V nové kolekci Jaro/Léto 2019 jsou k vidění průsvitné materiály, působivé vzory, dokonale propracované detaily a použité trendy pro novou sezónu.

Kdo hledá šik, stylovou moderní klasiku – z této kolekce si jistě vybere.

Vědět, jaké návrhy, šaty, střihy a materiály upřednostňují světové módní značky, znamená utvořit si lepší představu o tom, jaké šaty si chcete obléci, abyste byla okouzlující.

Zdroj fotografií: vanityfair.ie

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close