Svatební editoriál podle trendů 2018! VÍTEJTE V TROPICKÉ OÁZE

Inspirace je nesmírně důležitá! A my máme pro vás další svatební editoriál pro rok 2018. Vždy existují nové trendy v oblasti módy, hudby a výzdoby a stávají se tak tradicemi světa událostí. Jako stylista, designér a plánovač musíte zůstávat aktuální s tím, co se děje. Dnešní inspirace se ujala Creative Event Solutions, kteří transformují místo konání události Airship37 v Torontu DO TROPICKÉ OÁZY.

Při volbě tématu pro editoriál jsme si vytvořili krátký příběh :-).

Chlapec se setkává s krásnou dívkou na dovolené. Románské květy se zaplétají. Pár si přeje vytvořit  svatbu v tropech. Pár se rozhodne vytvořit tropy ve městě, což vede k modernímu tropickému tématuPro realizaci moderního a tropického pocitu byl vybrán Airship37 a pláž v Torontu. Vzhledem k tématu tropické oázy, byly fotografie z pláže přirozeným rozšířením konceptu.

Květinové možnosti a zeleň jsou čerstvé, odvážné a zajímavé. Firma Floral Werx přišla s dramatickým a odvážným designem se zelení, hlavním motivem jsou orchideje, aby změkčily a přidaly romantický prvek.

Vize, vychází z plážových dekorací a specifické zeleně. Díky spojením moderních prvků plastových svatebních židlí, v barevné paletě bílé a zelené vytváří minimalistický lehký vzhled. Důležité je se nebát zakomponovat vmoderní prvky pomocí moderního nábytku v daném stylu. Dobré je obzvláštnit nějakou specifickou dekorací, například masožravou rostlinkou :-).

Do výzdoby svatební tabule můžete zakomponovat například speciální geometrické prvky a doplňky, o kterých jsme vás nedávno také informovali. Kde tyto doplňky seženete a jak je zakomponovat se dozvíte zde.

Aby všichni na první pohled pochopili koncepci tématu svatby, je třeba vytvořit zřetelné vingety v různých prostorech. Zde byla využita například lesklá ocelová stěnu v salonku. Pokud něco podobného nemáte k dispozici, nahraďte to nějakou podobnou tapetou, lepením tropických listů na stěnu , vydekorujte recepci svatby, nebo zapojte luxusní uspořádání v

podobě obývacího pokoje. Stačí k tomu pohodlná moderní pohovka nebo „candy bar“, který je v jemných barváchrůžové bílé a zlaté. Samozřejmě ani tyto dekorace nemusíte okamžitě kupovat, například jen zapůjčit v různých dekorativních obchodech, jako je DECSTORE.CZ .

Obřadní vingeta byla navržena taktéž s odvážnou listovou zelení, stonky a moderními zlatými sochami – viz první fotografie. Průmyslový vysoký strop a přirozené osvětlení hangáru fungovaly jako klíčový prvek při fotografování. Specifické symboliy, aby jste dosáhli přirozeného dojmu tropů, je dřevo a zeleň, nebo také zábavný náladový prvek ananasu. Můžete vytvořit stylové koktejlové party bary s míchanými nápoji podávané s tropickou hudbou v pozadí, Speciální foto-koutek obzvláštníte ananasovými rekvizitami.

Koncepce a kreativní ředitel: Creative Event Solutions 
Fotografie: Boston Avenue Fine Art Photography
Květiny: Floral Werx & Decor
Vlasy a make – up: AMR Amanda Reid Makeup
Dorty a sladkosti: The Sweetest Thing Cakes
Šaty:  Kleinfeld Hudson’s Bay 
Klenoty: Maple Leaf Diamonds
Umístění: Airship37

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close