Šarm, tajemství, smyslnost a romantika – to jsou svatební šaty se značkou Eva Lendel

Dnes vám přinášíme inspiraci, jak pojmout svatební šaty originálně. Máte-li odvahu a chuť experimentovat, podívejte se s námi na novou kolekci svatebních šatů značky Eva Lendel. Moderní nevěsty, které sledují trendy v oblasti módy, rády experimentují a chtějí mít na sobě skutečně originální šaty, to jsou přesně ty nevěsty, pro které návrháři u Evy Lendel své modely šijí. 

Značka je na trhu jen krátce, vznikla v roce 2015 v Los Angeles. Hlavní myšlenka, která stála za vznikem nové značky, je inovativnost.

Zachytit nejnovější trendy, zkombinovat je s netradičním prvky, zjemnit přidáním romantiky a ženskosti a vytvořit exkluzivní šaty, o kterých sní snad každá nevěsta.

Výsledkem jsou šaty, které jsou unikátní a neopakovatelné. Vyznačují se také precizním zpracováním, které zahrnuje i experimenty se stylem a látkou, dokonalými detaily a celkově velmi lehkým a svěžím dojmem.

Se značkou Eva Lendel si také můžete zakoupit budoárové oblečení, z jejich kolekce Boudoir, jsou to krásné, lehoučké, a ženské kráse velmi lichotící košilky.

Současná kolekce

Značka Eva Lendel přichází s kolekcí Less is more. A má pravdu, jsou to šaty ve zcela jiném pojetí, než je běžně vidět na předváděcích molech.

Šaty jsou svým pojetím jednoduché a elegantní, mají rafinované detaily, které je jemně zdobí. Vše je v harmonii, odhalená záda nebo rafinované výstřihy, vypadají nenápadně a přirozeně.

Materiály jsou dokonalé a vysoce kvalitní.

V barevném provedení převládá bílá barva, ale jsou zde i kousky v jemných odstínech pastelových barev.

Tyto šaty budou slušet téměř každé ženě. Možná osloví i vás.

Zastoupení značky Eva Lendel v České republice

Salon Bella

Brno a pobočky Hradec Králové, Olomouc, Valašské Meziříčí

www.salonbella.cz

Simply White, Ledeč nad Sázavou 

www.simplywhite.cz

e-mail: simplywhitecz@gmail.com

telefon: +420 732 471 247

 

Zdroje fotografií: evalendel.com 

 

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close