Připravte si dokonalou svatbu snů s pomocí designového plánovače M&DE

Plánujete rádi? Těšíte se, až si začnete zapisovat všechny poznámky a jednotlivé kroky, které vyžaduje příprava svatby? Pokud patříte mezi ty organizačně schopné nevěsty, které si rády celou veselku samy zajistí, pak se vám bude hodit pravá ruka: promyšlený plánovač, s nímž budete mít své poznámky, termíny a dodavatele pěkně na jednom místě. Právě to nabízí svatební plánovač od M&DE.

Značku a e-shop M&DE založily dvě kamarádky, Markéta a Denisa. Nabízejí unikátní designové věcičky do domácnosti i do práce, ať už od spřátelených tvůrců nebo vlastní výroby. Taková vychytaná domácí i kancelářská pohoda.

A protože jsou to ženy kreativní, když se jedna z nich zasnoubila, vymyslely vlastní designový svatební plánovač. A my jsme se do něj hned zamilovali, tak vám ho s radostí představujeme.

Plánujte stylově a prakticky

M&DE plánovač nás zaujal nejen pro své praktické funkce, o kterých bude řeč dále, ale také proto, že je krásný. Vkusný, stylový, elegantní. Na všechny ty schůzky s dodavateli budete chodit patřičně vybavená. Domlouváte přece svatbu a ne jen tak ledajaké posezení u piva. Jemný, nevtíravý design a kvalitní provedení zdobí příhodný formát A5, který se vejde opravdu do každé kabelky.

I v této příruční velikosti je ale tento plánovač neobyčejně praktický. Na 96 stranách najdete spoustu specializovaných rubrik i volné listy k zapisování a kreslení návrhů.

Na volné stránky si snadno zakreslíte třeba zasedací pořádek, navrhnete dort, můžete si tam načrtnout i svou představu svatebních šatů, to už záleží zcela na vás.

Diář dále obsahuje předepsané kategorie, které vás plánováním přirozeně provedou:

  1. Začínáme vše k začátku plánování, včetně např. výběru místa pro obřad
  2. Svatební oznámení
  3. Rozpočet zásadní položka, bez které žádné plánování nepůjde
  4. Svatební hostina a vše k tomu menu, nápoje, sladkosti, zasedací pořádek, hosté se speciálními požadavky atd.
  5. Svatební výzdoba včetně květinové části
  6. Nevěsta a ženich zde zapisujete vše, co se týká vašeho svatebního vzhledu, a je fajn, že diář vedle nevěsty vyhrazuje prostor i pro nejdůležitějšího muže na svatbě
  7. Oslava
  8. Kontakty nezbytná kategorie, kde najdete všechny dodavatele pěkně pohromadě a která se bude hodit zejména v posledních hektických dnech, kdy stačí jen otevřít danou stránku a můžete obvolávat a potvrzovat si, že vše platí
  9. Plánovač v kalendáři si přehledně rozvrhnete jednotlivé kroky na celý rok

Když si plánovač objednáte, dostanete k němu zdarma také archy se samolepkami, kterými si vyznačíte ty nejdůležitější kontakty, tipy, informace či schůzky, na které nesmíte zapomenout. Úkoly, poznámky, kontakty, obrázky a malůvky to vše si do plánovače zapíšete, vložíte nebo nalepíte.

Samolepky si ale můžete pořídit i zvlášť a uplatnit je kdekoliv vás napadne.

A co nás na plánovači nejvíc zaujalo? Asi to, že nevznikal od stolu, ale je ozkoušený praxí skutečné nevěsty při plánování opravdové svatby. Naplňuje tak to, co nevěsty doopravdy řeší.

A ještě jedna důležitá informace: plánovač pořídíte za 449 Kč. Osobní odběr v Ostravě je zdarma, pokud si necháte doručit přes Zásilkovnu, je to za 69 Kč. A zasílají i na Slovensko.

Dekorujte nápaditě

V obchůdku M&DE ale seženete i jiné věci, než jen plánovač. Nádobí, dekorace na stůl i na zeď, ručně pletené merino plédy mohou být skvělým doplňkem k focení třeba při zimní, vánoční či novoroční svatbě.

Zajímavé jsou také betonové doplňky, z nichž může vzniknout originální centrální dekorace.

Zkrátka, u Markéty a Denisy najdete spoustu užitečných drobností, nad kterým svatební srdce zaplesá. Nakupujte na e-shopu, obdivujte na Instagramu, novinky sledujte na Facebooku.

 

Zdroj: M&DE, úvodní foto Pixabay.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Click on the background to close